3:e Advent....

Nu är dom första Tradera auktionerna avklarade. Det blev lite stressigt på slutet, jag vet inte riktigt varför, men ny som jag är på Tradera så tänkte jag att jag skulle svara köparen direkt med mail om pris och konto och så och då blev det lite stressigt när alla köp så klart blev klara nästan samtidigt. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde som jag gjorde, jag hade lugnt kunnat sitta och kolla på avslutade köp och sedan när allt varit klart börjat skicka mail till dom som vunnit i min egna takt, men nybörjare som jag är så gjorde jag lite fel första gången ( för mig själv, jag hade inte behövt stressa). Men det blev lite pengar som jag hoppas landar på kontot inom dom närmsta dagarna, lagom till jul :)
Men på tisdag då ligger buden ännu högre så då får vi vart det slutar :)

Sen har jag då bakat idag också. Jag gjorde aldrig saffransbullarna igår, jag orkade helt enkelt inte. Min rygg värkte och mjölet var nästan slut. Jag orkade inte ner till affären för att köpa mjöl så jag sms:ade äldsta dottern om hon kunde köpa mjöl på vägen hem, jo visst det kunde hon. Kruxet var bara att hon kom hem kl: 00.01 i natt och då hade jag ingen lust att baka. Men idag blev det bakning. Och sen åkte jag till min mamma och I och träffade min gamla mormor.



Min kära mormor är 86 år och hon behöver lite bullar. Hon har blivit så tunn, nästan som en liten fågelunge är hon, mager och krokig. Så jag packade ner massor av bullar och kakor och åkte dit med det, så nu har mormor bullar att fylla frysen med, så kan hon ta fram en bulle till fikat varje dag. Sen har hon blivit så ostadig stackars lilla mormor så den här veckan har hon ramlat 2 gånger. Jag minns min mormor som en stadig kvinna med båda fötterna på jorden, men nu är hon skröplig. När hon står rakt upp så ser hon ut som lutande tornet i Pisa, hon liksom kantrar bakåt. Och värktabletter vill hon inte ta, fast hon har ont i revbenen efter fallen, men tillslut så fick jag henne att gå med på att prova att ta alvedon i alla fall. Och se där blev det inte lite bättre efter någon timme, så nu har hon lovat mig att hon ska ta alvedon morgon-middag-kväll i några dagar så att hon kan få äta och hosta och allt vardagligt ordentligt utan att revbenen ska göra alltför ont. Sen om revbenen inte blir bättre på några dagar så ska min mamma ta med sig mormor till doktorn. Mormor har såklart en doktor som hon går till, men om revbenen inte blir bättre kanske hon måste åka in till sjukhuset för att röntga dom. Men nu har hon lite bullar att mumsa på så kanske hon får en godare jul i alla fall <3 Kära lilla mormor, vad jag älskar den kvinnan, hon som alltid har funnits där i hela mitt liv.
Familj | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Gjorde också det misstaget i början när jag sålde att jag stressade och det blev fel, och man räknade fel ibland dessutom, så man fick sätta tillbaka pengar. Det är lite pinsamt. Nu säljer jag inte så mycket längre, men det är roligt när man får något sålt :)

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Ja precis så blev det på 2 paket som skulle samfraktas för att jag hade samma köpare till flera grejer, jag fick maila och be om ursäkt och sen la jag pengarna i paketet som jag nu har skickat iväg, efter att dom godkänt det förstås. Men lite fel ska det väl kanske bli första gången, man kan inte vara proffs på en gång. Det är väl nu i början som man har grejer som man kan/vill sälja, sen har man väl sålt av allt ;) Min familj tror i alla fall att jag kommer sälja hela lägenhetens innehåll till slut ;) Kram

Upp