Beroende....

Okej jag erkänner, jag är beroende, av Tradera! Jag har lagt in en hel del grejer nu på Tradera och jag har liksom blivit beroende av att gå in där och kika, jag har säkert vart in 10 gånger bara idag. Får väl se sen om det är lika roligt när aktionerna är klara och jag kanske tjänar penagar eller kanske inte, det visar sig. Men jag har några bud som ligger redan nu så några kronor kommer jag i alla fall få, blir det inte mer än några kronor så är det i alla fall bättre än ingenting vilket grejerna ger när dom står här hemma och dammar och tar plats. Men oj så roligt det är att lägga in grejer. Jag skojade med familjen idag och sa att dom skulle inte bli förvånade om dom kom hem en dag och rummen var helt tomma, då har bara mamma lekt på Tradera :)

Jag har märkt sen jag började lägga in på Tradera, ja vad är det 2 dagar sedan :), att jag kikar på allt runt mig och tänker liksom ifall det skulle fungera på Tradera och använder vi verkligen den här och ja den här kan jag försöka sälja. Skulle vara roligt att höra från något annat Tradera fans om dom blev likadana i början, för just nu känner jag mig lite knäpp faktiskt. Men vad sa dom i barnprogrammet när vi var små: Allt går att sälja med mördande reklam! Fast jag såg nu att det inte var från ett barnprogram på 1970-talet som jag trodde det kom ifrån utan från en låttext från andra världskriget. Men jag har ett svagt minne av att Ville Valle och Viktor använde sig av den frasen, men jag kan så klart ha fel. Ville Valle och Viktor var ett av mina absoluta favoritprogram när jag var barn tillsammans med Trolltider och Kåldolmar och kalsipper. Ja av dessa barnprograms favoriter så går det nog med rätta att utläsa att jag är uppvuxen i en vänstervriden familj ;) fast det kanske kommer en längre utläggning om det i ett annat inlägg :). Jag använder fortfarande endel fraser där ifrån och mina barn bara skakar på huvudet, fast nuförtiden har dom lärt sig vart vissa av mina fraser kommer ifrån, men i början, ja har man sett en fågelholk så kan ni tänka er hur mina barn såg ut i början.

Sen har familjen väldigt roligt åt mina poäng räkningar i och med Viktväktarna. Va sa, minstingen, får du poäng varje gång du äter? ja men så kan väl också se på det hela. Eller när jag fixade matlådan och skrapade ner lite extra ost i lådan från gratängformen, skrapar du ner poäng?, sa maken.... Ja dom har allt lite roligt åt mig och mina nya hobbysar, Tradera och Viktväktarna, men har jag tur så kommer jag både tjäna pengar och gå ner i vikt. Ja kan det egentligen bli bättre än så?

På söndag kväll, alltså Lucia kvällen, får jag se hur många aktioner som går vägen, spänningen är olidlig, hahaha. Och jag kommer väl gå familjen på nerverna innan första rundan är klar.



Bilder: Google


Tradera och liknande | |
#1 - - Malde:

Min Yngste Son skulle nog säga att jag är Tradera-galen... Fast jag vet inte riktigt om jag håller med honom ;-)

#2 - - Marlene:

Klart man blir knäpp när man ser att det funkar :-)

Vi har sålt MASSOR och tjänat MASSOR med pengar, alltså lägger man inte av... Så vänta du bara, efter nyår blir det ännu bättre priser på grejerna.

#3 - - Marie-Louise:

Skönt att höra att man inte är helt knäpp då, jag är inte ensam i alla fall ;)Buden som jag har fått har ökat lite nu under natten =D spännande.

Upp