Hundpromend...

Det blev en härlig promenad med hunden idag också, drygt 1 timme var vi ute. Sprang lite och gick ordentligt fort, jag var helt svettig när jag kom in igen. Ska se om jag får låna hunden på en tur ikväll också. Då kanske jag i alla fall slipper gå upp i vikt av att fira jul här hos min kära svärföräldrar¨. Det blir ganska mycket fika och mat, men jag försöker hålla igen. Jag testar taktiken som M pratade om på senaste viktväktarmötet jag var på, varannan godis varanna en clementin. Och jag tar bara av det fikabrödet som jag vet är gott, jag slösar inga kalorier på sådant som bara är så där halv gott, utan ska jag nu unna mig fikabröd då ska det vara gott fikabröd. Min svärmor gör alltid struvor till jul och det är min favorit av alla kakor, säkert dom fetaste av de alla, men jag unnar mig 1 om dagen, njuter riktigt när jag äter dom. Skulle jag bara få välja en enda kaka som jag fick äta hela livet så skulle det bli struvor, helt klart.

Nej nu ska jag ner och kika på tv med döttrarna, sen blir det nog en promenad senare ikväll.
Ha en fortsatt trevlig julhelg. Bilder kommer senare, har ingen kabel till kameran med mig.

Nyss hemkommen från en promenad med hunden på drygt 30 minuter. Oj svattigt blir det, det är en stor hund som gärna springer och inte mig emot, jag hänger på. Mysigt. Det är nästan så jag skulle vilja ha en hund själv. Men det är inte mycket fritid man får då om man skaffar en hund, så det måste man tänka på ordentligt innan man skaffar en. Men låna en hund så här för promender gör jag gärna. Både motion och mys. Det är så fint att gå nu med all snö och alla fina ljus folk har i sina fönster.
Vikt och motion | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Visst är det mysigt att "smyga" omkring och "spana" in i folks fönster ;) Ja det tycker jag i allafall!

Jag skulle vilja ha en hund, eller åtminstone en som man kan gå ut med varje dag, vara hundvakt eller så. Vi får väl se när Lillen blir större.



God fortsättning!!

Kram

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Ja det är så mysigt nu när alla har så mycket ljus och stjärnor i fönsterna. Jag kan inte låta bli att kika lite ;)

Ja hundvakt skulle jag kunna tänka mig att vara ibland, det skulle vara mysigt. Det krävs ju så mycket av en om man ska ha en egen hund. Skulle jag ha egen hund så skulle jag vilja ha en stor hund och dom kräver så mycket av en, men hundvakt kan ju räcka till att börja med :)

Upp