Morgonstund har guld i mun, inte......

Den här morgonen var inte rolig. Vi är lite lagom morgontrötta i den här familjen vilket ofta resulterar i bråk och tjurigheter. Ofta får jag säga till säkert 4 gångar innan döttrarna ens kommer upp ur sina varma sköna sängar, varpå detta tjat leder till sura döttrar. Men om jag inte tjatade så skulle dom ligga kvar i sina varma sköna sängar och försova sig, vilket jag som en god mor inte kan acceptera, eftersom det i slutändan skulle bli skolk och lärarna skulle ringa hem till mig och undra vart döttrarna höll hus. Jag har varit med om detta en gång nämligen, det var när jag fortfarande jobbade och hade en jättetidig morgon på jobbet, barnen skulle gå upp själva och det resulterade i ett telefonsamtal från en lärare som undrade vart en av döttrarna var. Det vill jag inte vara med om igen, verkligen inte nu då jag ändå är hemma på morgonen och faktiskt kan se till så att dom kommer upp och iväg ordentligt. Men så klart blir dom oerhört trötta på mig som tjatar nästan varje morgon. Men skulle dom komma upp direkt jag väckte dom så skulle jag slippa tjata och morgonen skulle bli mycket trevligare, så vi har ett moment 22 här hemma varje morgon.



Så jag får kanske köpa ett helt gäng med väckarklockor till dom i julklapp. För det verkar inte räcka med 1 var, som dom har nu.
Familj | |
#1 - - Victoria:

#2 - - Lejonkvinnan:

Trötta ungar ja! Trean brukar inte försova sig, men gjorde det häromdagen. Vilket liv det blev på honom! Han har aspberger och är kontrollfreak så det blev panik.

Fyran däremot, där är det mer regel än undantag att han försover sig. Brukar sluta med att jag ringer till honom på mobilen, för det hör han och då går han upp....det kan ju vara någon annan än morsan ;)

#3 - - Spiderchick:

hej! Vilken fin historia du berättade! Att din dotter hade dåligt samvete för mobbingen och faktiskt berättade för er tyder ju på att ni gjort ngt bra! =)

#4 - - Marie-Louise:

Spiderchick: Välkommen hit. Tack, ja och det är helt lätt att vara barn heller. En hel stor skolgård som oftast är tom på vuxna :( , kan göra att barn gör saker som den sen bittert ångrar.

Upp