Nyårsafton....

Ja då var det Nyårsafton idag då. Jag tänker inte skriva något om året som gått, orkar inte det faktiskt, sen tror jag inte så många skulle orka/vilja läsa om mitt gångna år. Men imorgon är det alltså 2010, ganska skönt med ett nytt år. Jag gillar nya år, man vet inte riktigt vad dom kommer med, men nytt och fräscht känns det i alla fall. Jag ska försöka göra 2010 bättre än 2009 i alla fall, det är det enda jag kommer lova som nyårslöfte.

Ikväll firar vi bara familjen. Äldsta dottern ska fira med sin pojkväns familj, det känns lite konstigt men jag är glad för hennes skull. Mellan dottern ska äta middag hemma men sen gå ut med sina kompisar, så då kommer vi sitta här och vara lite oroliga, men det är klart hon ska vara med sina kompisar. Minsta dottern kommer vara hemma med oss hela kvällen. Så det blir vi 3, vi ska äta gott, kolla på tv och kanske spela något spel. Bara ta hand om varandra och ha det lugnt skönt och mysigt. Kanske går vi ut på tolvslaget kanske gör vi det inte, vi får se. Om inte annat så kan vi se fyrverkerierna från balkongen. Det kommer nog bli en ruskigt kall natt, så balkongen blir nog inte helt fel.

14 dagar kvar till äventyret och nu börjar jag bli lite nervös. Jag har längtat så länge efter detta och nu ska det äntligen ske, underbart. Jag lovar att ni kommer få veta vad äventyret består av, men ni får vänta lite till. Underbart kommer det bli i alla fall, det kan jag lova. Och välbehövligt också för den delen.

Ja Gott Nytt År till er alla från mig och God fortsättning på det nya året. Kram

foto: Erika Heidling
Familj | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Vi är ju också ensamma som sagt, och de stora barnen, eller de två minsta av de stora, är hos sin pappa. Något som oroar mig lite. 16 åringen ska till en kompis och sova där = dricka och 13 åringen ska ev ha kompisar = dricka ( för det är ok enligt deras pappa) men det känns inte bra för mig för jag vet ju att även deras pappa dricker rejält....suck men vad gör man när de inte är här?? Och kommunikationen inte funkar till den andre föräldern??

Känns som om det blir ett nervöst årsslut.



Gott Nytt år!

Kram!

Upp