Telefonkö.....

Det är inte roligt att hamna i telefonkö hos läkare, jag måste få tag på mellandotterns läkare eftersom hon behöver bättre mediciner mot sin reumatiska värk,men hamnar i kö hela tiden och sen är telefontiden slut. Försökte ringa sköterskorna igår men dom kunde inte hjälpa mig, dom kunde inte ens lämna en lapp till läkaren om att han kunde kolla dotterns medicin och om han ville ringa upp mig, nej jag skulle försöka med dagens telefontid istället, igen.

Hos min reumatolog kan man alltid ringa in till sköterskorna och lämna meddelande till läkaren, snabbt och smidigt för alla parter. Behöver man prata med läkaren så får man en tid som hon ringer upp på, mycket bra. Då blir det aldrig dessa problem med att man försöker få tag på en läkare i snart 1 vecka utan att lyckas, utan sköterskorna ser till att meddelandet kommer fram till läkaren.

Men här sitter jag nu i telefonkö och vet att jag snart måste lägga på, igen, för att hinna till tunnelbanan så att jag kommer i tid till min sjukgymnast, ååå så frustreande. Hoppas nu bara på att han svarar snart så att dottern kan få hjälp med sina mediciner och kanske kan få mindre ont så att hon i alla fall kan sova bättre och klara av skolan nu innan jullovet.

Sjukdom | |
Upp