Tradera .....

För första gången i mitt liv har jag nu lagt in saker till försäljning på Tradera, så nu är det väl bara till att hålla tummarna för att det ska gå att sälja i alla fall något av alla objekt som jag la in.

Tex, denna har jag lagt in till försäljning och dessa har jag lagt in. Det ska bli spännande att se om jag kommer tjäna något på detta, det har bara stått här hemma och samlat damm, skorna är inte ens använda.

Imorgon kväll bär det av till Tumba för att skriva in mig på Viktväktarna. Där ska jag träffa 2 bloggkompisar som redan är aktiva viktväktare, den ena arbetar med det och den andra går redan där, så imorgon då börjar jag Viktväkta på allvar. Jag har försökt hemma själv i drygt 2 veckor men jag tycker inte riktigt att det fungerar. Jag tror att jag behöver det där extra med att man ska väga sig borta och sen behöver jag nog mötena och informationen. Mer om det imorgon kväll när jag kommit hem därifrån.



foto: Erika Heidling
Tradera och liknande | |
#1 - - Marlene:

Ser ju hur bra ut som helst. Tänk på att det kostar extra att rama in annonsen som du gjort ett par gånger och det duger oftast bra utan det. Lycka till!

#2 - - Marie-Louise:

Det stod något i deras tips att man skulle använda inramningen för att det skulle bli lättare att sälja då, men om det inte behövs så skippar jag det nästa gång jag lägger in grejer. Det var roligt att lägga in grejer i alla fall, jag kommer nog hitta många saker här hemma att lägga in som liksom bara ligger och dammar =)Tack för alla bra tips jag fått av dig, kommer jag på något mer att fråga om så frågar jag imorgon när vi ses i Tumba :)

#3 - - Malde:

Då syns vi ikväll :-)



Lycka till med försäljningen!

#4 - - Marie-Louise:

Malde: Vi ses utanför pendeln vid 17.22 tiden :) jag har skrivit upp ditt mobilnummer om jag skulle gå fel ;) nej skojade bara. Men jag har med mig numret i fall att....

Upp