Fredagsmys.....

Ja nu är det fredag och det vankas fredagsmys här hemma. Det brukar bli Idol och när vi ser på det brukar vi äta chips och godis och dricka läsk. Men nu har ju jag börjat med viktväktarna så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska fredagsmysa med. Jag har frukt hemma som jag tänkte göra en god fruktsallad av eventuellt en klick keso på det, men sen när den är slut vad får jag äta då.... Jag vet att popcorn brukar vara okej när man kör vv men jag vet inte riktigt hur mycket popcorn man får äta och sen är det ju lördag imorgon och då vill jag kanske ha kvar popcornen till imorgon. Ojoj det här blev svårt. Är det kanske någon som har hittat hit till min nystartade blogg som har lite tips på vv-mys? Jag glömde ju så klart att köpa hem blomkål, broccoli, morötter och annat som jag hade kunnat dippa och jag orkar inte ta mig till affären för att handla det nu. Kanske får köra på det imorgon och ta popcorn idag, å vad svårt man kan göra det för sig själv ibland ;)
Vikt och motion | |
#1 - - Malde:

Americas Best popcorn är helt OK. En hel påse är 6 eller 9 points nu, kolla med din konsulent! Till det dricker i alla fall jag Zero :-)

#2 - - Marie-Louise:

Malde tack för tipset med popcornen. Dom har jag sett nere på Hemköp, då ska jag köpa hem lite till nästa helg och zero brukar jag också dricka så det blir jätte bra fredagsmys då nästa helg :D

#3 - - Malde:

Har kollat i butiksguiden (nyaste), 30 gr blir tre propoints. Må så gott!

#4 - - Marie-Louise:

Malde Förlåt, jag glömde att hälsa dig välkommen hit förut. Välkommen.

Upp