jag har blivit med läsläxa...

Ojoj, jag har lovat min äldsta att hjälpa henne med läxan. Hon ska läsa en bok som hon sen ska skriva om, inget konstigt med det, grejen är väl att hon inte riktigt hinner igenom hela boken och jag har redan läst den boken, det är Drömfångaren av Unni Lindell. Så jag tänkte att jag kunde hjälpa henne genom att snabbläsa boken igen och sen hjälpa henne med vad hon kan skriva. Men hjälp vad svårt det är att läsa på befallning. I vanliga fall har jag inga som helst problem med att läsa ut en bok på 2 dagar, jag lovade dottern igår att jag ska hjälpa henne och läxan ska in på fredag morgon,men nu går det trögt. Jag måste bara göra både det en och det andra innan jag kan läsa och så måste jag bara, jag börjar känna mig som Alfons Åberg: jag ska bara, sa Alfons Åberg.
Men skam den som ger sig, nu ska här tas krafttag i läsningen. Kokar mig lite the och sätter mig i köket och kör lite maratonläsning så hoppas jag att jag kan hjälpa min kära dotter imorgon kväll med läxan. Ja önska mig lycka till....

Vi ses efter maratonläsningen.... Uppdatering: Jag hann läsa klart boken och vi har nog tillsammans lyckats få till en ganska bra recension, så nu kan hon lämna in arbetet i tid.
Allmänt | |
Upp