är så trött....

Jag är så trött.

Försöker verkligen att gå upp med familjen vid 7, men jag är så trött. Medan de andra fixar sig för att gå iväg lägger jag mig i soffan under min filt och somnar, vaknar av att det är så tyst. Alla har gått hemifrån och jag har inte sagt hej då, jag sov. Att jag alltid är så trött. Jag sover hela nätterna, vaknar i och för sig flera gången varje natt, somnar om på soffan på morgonen och kan utan problem sova sen på eftermiddagen också. Jag är så trött och sover så mycket att jag faktiskt skäms. Jag skäms över att inte orka fixa här hemma, jag skäms över att missa att säga hej då till familjen, jag skäms över min trötthet.

Jag skulle vilja orka fixa ordentlig frukost till familjen varje morgon, jag skulle vilja orka fixa och dona här hemma, jag skulle vilja orka vara vaken på kvällen, men jag kan inte. Jag bara somnar, jag är så trött.

Jag vet inte varför jag är så här trött, är det på grund av min reumatism och mina värktabletter, nej jag tror inte det för tabletterna har jag tagit länge och reumatismen har jag levt med i många år. Är jag så här trött för att jag är nedstämd? Ja kanske det....


foto: jag

Där i soffan med katten skulle jag kunna sova hela dagen....
Sjukdom | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Känner också ofta att man skulle vilja orka mer, som det är nu så fixar jag inte speciellt mycket. Om det beror på min sjukdom eller någon form av depp....vet inte.

Hoppas att du piggnat till lite under dagen min vän!



Kramar om!

#2 - - Anki:

Jag känner igen det där jag kan också sova hur mycket som helst. Det är som om man flyr in i sömnen för att slippa tänka. Kram

Upp