hårdrocksbrud...

Hjälp jag måste ha tappat bort mig själv på livetsväg, som tonåring var jag en riktig hårdrocksbrud, jag älskade hårdrock nästan över allt annat. Musik var en stor del av mitt liv. Att gå på konserter har alltid varit en av mina favoritsysselsättningar, ja tills jag blev mamma och tråkig. Vad hände? Vart tappade jag bort mig själv? Var det bland blöjor, amning och småbarnsliv? Hämtning och lämning och stress?

När jag var på Teneriffa så följde jag med till en pub som heter Bulls Head. Å vad jag älskade den puben, det var precis i min smak. Liveband som spelade covers på gamla och nya hårdrockslåtar, jag bara älskade att lyssna på dom, helt plötsligt var det som att vara ung på nytt. Men varför har jag låtit den här sidan försvinna och dö ut? Det finns väl pubar här hemma i Stockholm som kan spela minst lika bra? Varför har jag inte hittat dom...

Sen jag kom hem från Teneriffa så har Rock Bandit gått på radion i köket nästan hela dagarna. Jag bara älskar ju hårdrock, jag har börjat lyssna på nya band nu de senaste veckorna också.Jag har återupptäckt mitt musikintresse. Tex, Mustasch, ett band som min älskade man tycker riktigt mycket om, dom är ju riktigt bra har jag nu insett, men jag har inte riktigt lyssnat förut. Hur kan det komma sig att jag inte har lyssnat? Varför har jag låtit den här sidan av mig själv liksom bara försvinna? Musik har alltid varit en viktig del av mitt liv, hur kunde jag bara släppa den delen? Jag blir så arg på mig själv när jag tänker på att jag bara har låtit ett stort intresse dö ut. Men nu har jag återupptagit det igen och jag hoppas på att min älskade man och jag faktiskt kan börja göra saker ihop igen. Gå på konserter eller vad som helst. Vi behöver hitta tillbaka till varandra igen, till dom vi var innan vi blev föräldrar. För just nu är vi nog nästan bara föräldrar, vi är inte riktigt vi. Vi måste hitta tillbaka till vårat gemensamma liv igen, till det som vi föll för när vi valde varandra. Vi valde inte en mamma och en pappa, vi valde ju varandra. Snälla älskade J, kan vi försöka hitta tillbaka till det vi hade? Jag är helt säker på att vi kan hitta det igen, för vi älskar ju varandra! Men vi är inte bara mamma och pappa, vi måste vara vi också!

Vad säger du älskade J, vill du ha din hårdrocksbrud tillbaka? Till den jag var förut...

livet | |
#1 - - 2barnspappan:

Mm... bandit går på kontoret varje dag! Lyssnar genom webben. Där får du ju mycket tips om pubar med bra live musik, Kellys, Anchor, Harry B James mfl!

Tycker ni(eller du som överraskning) ska köpa varsin biljett till ac/dc som spelar 3/6! Ett lagom litet gigg att börja om på... =)

Hoppas du får en fortsatt bra dag.



Kram

#2 - - erika:

tycker ni kan gå på mustasch när dom spelar på grönan 28 maj :) vi klarar oss själva en kväll <3

#3 - - Jeanette:

Ha en bra kväll :)

#4 - - Lena:

Men jag då?? som tappade bort min hårdrocksbästis...du som till o med glömt att vi varit på Mötley konsert i åttan med din syrra. Stor snyftning:(

Nä nu får du kamma till dig o ta tag i ditt hårdrocksliv o bli som vi andra gamla 80-90 tals hårdrockare=)

Pössss o kram...vi måste hörs...annars tappar vi bort varann igen juuuuuu;)

#5 - - Marie-Louise:

Lena: Ja men förlåt da, man kan väl inte komma ihåg allt heller ;) Och du jag bor faktiskt nästan kvar där vi växte upp, medan du har flyttat långt åt h****e, ju. Men klart vi måste höras snart, är du hemma imorgon? /Kram vännen

#6 - - Marie-Louise:

Erika: Ja kanske det. Vi får se hur vi gör :) Kram kära dotter

#7 - - Malde:

Jag tror jag vet en person som kan ha två biljetter kvar till AC/DC. Maken och jag ska i alla fall gå :-D

Annars har säkert Rockklassiker någon tävling där man har chans att vinna två biljetter.



Kram

#8 - - Marie-Louise:

Malde: Får kanske se om jag kan vara med i någon tävling på radion. Men jag tror nog att Mustasch på Gröna Lund ligger närmare till hands för oss. Ska nog försöka få med mig maken på det :) Vi behöver så väl göra något tillsammans. /Kram

#9 - - Kate:

Hoppas du får en bra dag:)

#10 - - J:

Jag vill nog hellre kolla in någe dansband istället.

#11 - - Marie-Louise:

J: Haha tror jag säkert....INTE!

#12 - - Lena:

Mmm..de där me dansband...så kan de gå när man bara e pappa o mamma. Man kan bli helt slut i musikgenerna. Läskigt....de måste ni verkligen jobba på;)

#13 - - Marie-Louise:

Lena: Eller hur, det här funkar ju inte. Nej Gröna Lund den 28 maj får det nog lov att bli, så det blir lite ordning på musikgenerna igen ;) Ska vi försöka höras till veckan som kommer?

#14 - - Anki:

Jag älskar också rock musik och brukar gå på konserter. Jag går alltid på Status Quo när de är i Sverige.

#15 - - Åsa/ En Sida Med Mat:

Hej Vad kul att du testat att baka ananaskakan!!

Visst var den god??? Måste säga att det här var ett riktigt bra inlägg!! PRECIS så känner jag också ibland...VAR tog JAG vägen?? Vad gillar jag nuförtiden? En riktigt bra fråga som man ska fråga sig dagligen!



Ha det bra! /Åsa.

Upp