känns lite bättre....

Idag känns det lite bättre. Familjen har varit så trevliga idag, antagligen bara för att dom alla läser här på bloggen ;) så dom vet hur jag mådde igår. Men ja, jag bjuder på det.

Men även fast dagen känns bättre idag så är det något i mig som gnager, som vill ut och jag vet inte vad. Jag känner mig rastlös samtidigt som jag känner mig så trött och less. Hur kan det gå ihop? Inatt sov jag 14 timmar, 14 timmar, fattar ni. Sover man så mycket för att man är trött eller för att man är less? Faktum är att jag faktiskt börjar fundera på om jag är på väg in i en depression. Jag har aldrig haft en depression någon gång förut i mitt liv, inte som varit allvarlig i alla fall, men nu känner jag bara att allt är så trist och grått. Det är inte normalt att man helst vill dra täcket över huvudet och bara gå i idé. Jag tror jag måste fundera på det alternativet och se vad jag kan göra åt det. Det enda alternativet man har är väl läkaren kan jag tänka mig. Men är det vanliga vårdcentralen man går till då? Någon av er som vet?

Det är inte så att jag vill vara deprimerad, det är bara det att tanken slog mig helt plötsligt att det kan vara så. Och är det så, ja då måste jag söka hjälp. För en depression skadar inte bara mig utan hela min omgivning. Och eftersom jag nu under en längre tid har känt mig nere och less så måste jag börja fundera. Så som jag mår nu är inte bra. Varken jag eller omgivningen mår bra av hur jag mår nu.

Men jag mådde ju bättre och var gladare nere på Teneriffa och är man deprimerad så kan man väl inte må bättre bara för att man åker bort, eller? Men på Teneriffa hade jag inget ansvar förutom ansvaret över mig själv.

Kanske är jag bara hypokondrisk....
Sjukdom | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Gå till vc och be att få någon att prata med. Bättre än en massa piller.



Kram

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Ja jag ska nog ringa på måndag. Jag kan ju inte gå runt och vara "less" hela tiden.

Kram

#3 - - Helena:

Jag var sjukskriven i 8 månader förra året för utmattningsdepression. Trött, glömsk och tappade ord..... Kognitiv beteendeterapi OCH piller gjorde underverk... Men det tog/tar tid. Jag jobbar aktivt varje dag med mina prioriteringar och mitt tänk för att inte trilla dit igen. Jag tror du gör rätt i som söker hjälp.

Kram Helena

#4 - - Heleena:

Håller med de övriga...samtal är BRA och jag kan också rekomendera KBT, tänkte skriva lite om det på min låsta blogg så småningom...Kram på dig

Upp