spännande...

Jag tycker att det är mycket spännande det här med hur andra människor ser på mig, alltså hur dom uppfattar mig. En utav mina nyfunna vänner från Teneriffa tiden har knåpat ihop en maillista som han har skickat ut till oss alla på den listan. Han har lagt till foto, mailadress och sen en liten personlig rad bredvid varje foto. Och raden han skrev bredvid mitt foto var så fin tycker jag.

 

Marie Louise

[email protected]

 

Fart och fläkt, mysig och trevlig tack för att vi fick en del av dig här på Teneriffe.

 

 


"Fart och fläkt, mysig och trevlig. Tack för att vi fick en del av dig på Teneriffa" är inte det lite gulligt, eller?

Jag skulle gärna vilja höra mera vad folk faktiskt tycker om mig, hur dom ser på mig som person. För jag har ju en egen bild på hur jag är och jag tror ju att alla uppfattar mig så, men tydligen så är det inte så. Jag kan ofta tycka att jag är väldigt tyst, tråkig, tillbakadragen, blyg och lite tillknäppt (ganska negativa omdömen om mig själv) men hans rader ger mig en annan bild av mig själv och det är faktiskt väldigt upplyftande. Tänk om vi lite oftare kunde berätta för varandra vad vi tycker om vandra och hur vi ser på varandra, då tror jag att våra (i alla fall mitt) självförtroenden skulle stärkas. Jag fastnar ofta i det negativa när det handlar om mig. Jag ser alla positiva egenskaper hos andra men inte hos mig själv och egentligen så är det ganska sorgligt tycker jag. Jag fick ofta på Teneriffa höra att jag var så snäll mot alla och en varm och omtänksam person och det stärker mig som person att faktiskt andra ser att jag är omtänksam och varm och go, tänk bara om man kunde få höra det lite oftare, vore inte det härligt.

Så jag säger bara TACK Bengt-Erik för att du gav mig en liten bit av mig själv, en liten bit som jag inte ser/sett själv.
Teneriffa | |
#1 - - FLOOSAN:

trevlig helg!

#2 - - Lejonkvinnan:

Min bild av dig är att du är en snäll tjej som tänker på andra mer än dig själv. Som inte klagar trots att du har ont och jobbigt. Men också en glad och tuff brud med skinn på näsan :)



Kramis

Upp