Träning och inköp av Pilatesboll....

Idag bar det iväg på träning på friskis&svettis. Så skönt, jag är nöjd med mig själv. Orkade 15 minuter på Crosstrainern idag, sen blev det 15 minuter intervallträning på löpbandet och efter det styrketräning och Pilatesboll övningar och stretch i typ 45 minuter. Så nu är jag lite mör i kroppen men nöjd.

Efter träningen gick jag till Stadium och inhandlade en ny Pilatesboll. Valde ut en som hade lite tjockare yta, så nu hoppas jag att katten inte lyckas ta sönder den här nya Pilatesbollen. Den förra jag hade lyckades katten hoppa upp på och satte ner klorna i bollen, antagligen av rädsla över att bollen rörde på sig, sen stod hon som ett fån kvar på bollen medan luften pyste ur bollen. Hoppas alltså på att den här bollen ska kunna klara lite klor. Det stod på kartongen att den är gjord av något "anti-explosion" yta så att den ska klara vassa föremål, så då hoppas jag på det.

Till lunch blev det en jättegod Kycklingsallad och massor av vatten till. Nu ska jag snart sätta på lite kaffe och sätta mig en stund på balkongen med en bra bok och min mugg med kaffe. Det är riktigt fint vårväder ute just nu.

Vikt och motion | |
#1 - - Heleena:

Yammi yammi, det där såg ju riktigt smarrigt ut :) hurtbulle, vad du är duktig!



Soliga kramar!

#2 - - Ulrika:

Så härligt med träningen. Ska iväg på fredag och jag längtar. Har blivit lite lite av den varan den senaste tiden eftersom min ledsagare varit sjukskriven.

Hoppas du fick en skön stund i solen. vad läser du för något?

Kram

#3 - - Marie-Louise:

Ulrika: Trist med ledsagaren, har man bara 1 ledsagare? Jag läser: Av kött och blod av: John Harvey

Heleena: Ja det var jätte gott, blir nog samma lunch imorgon ;)

Upp