träning....

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen, jag vet inte riktigt vad jag ska säga men det löser sig nog. Måste se om jag kan få hjälp med min nedstämdhet. Jag kan inte gå runt och känna mig ledsen och trött hela tiden, måste göra något åt det. Så imorgon så ringer jag vårdcentralen och ser vad dom säger.

Idag ska i alla fall jag och min mellantjej ner och träna. Vi ska testa KI-balans, vad nu det kan vara. Egentligen hade vi bokat in oss på Yoga men nu när vi var in och kollade friskis&svettis hemsida så stod det att det var utbytt till KI-balans istället. Så vi bestämde oss för att ha kvar våran bokning och testa det. Det kan säkert vara bra för våra onda kroppar. Men innan KI-balans så ska vi köra vårat vanliga träningspass och min mamma ska också träna med oss. Så det blir nog crosstrainer, löparband, styrketräning och sen bollövningar och stretch, sen blir det KI-balans. Så idag blir det mycket träning.

Imorgon är det måndag igen vilket för min del betyder vägning på viktväktarna. Vart har den här veckan tagit vägen, den har bara rusat iväg.
Vikt och motion | |
#1 - - Malde:

Hoppas att ni gillade Ki-Balans. Kommer ihåg att det gillade jag när jag tränade på F&S.

Vi syns i morgon!

Kram

#2 - - Åsa:

Det låter som en jättebra idé att ringa vårdcentralen och få hjälp!

Upp