jag är så trött...

Idag är jag så trött. I natt hade jag mardrömmar blandat med "jobbdrömmar" så när jag vaknade imorse var jag helt slut. Det kändes som om jag har jobbat och sprungit hela natten. Antagligen så kom jobbdrömmarna bara för att jag igår hälsa på min kära mormor inne på Danderyd. Jag har ju jobbat som Undersköterska i närmare 12 år så allt kom tillbaka igår när mormor ville ha hjälp nu, nu på studs. Så självklart hjälpte jag henne med flera saker. Men som sagt då i natt så har jag jobbat på sjukhus hela natten och jag har nog aldrig haft ett sånt jobbigt arbetspass någonsin för i natt lyckades nog allt jag har varit med om under 12 år samlas till ett arbetspass. Och då på det mardrömmar, där jag har sprungit och haft dödsångest och vaknat genomsvettig. Ja dagen kanske kan börja bättre.

Idag var vi i alla fall på "inskolnings" samtalet på Fryshuset. Det var ett mycket bra samtal. Vi fick kika på kommande scheman, läraren berättade om upplägget av skolan m.m. Vi är mycket nöjda. Fryshusets gymnasium har ett mycket gott rykte så jag tror faktiskt att det här kan bli riktigt bra. Nu är det första kullen barn som börjar grundskolan så det är nu skolan utvecklas. Nu är det också bara 4 klasser i grundskolan, 2 st 6:or och 2 st 7:or, så det börjar i liten skala och det tror jag blir bra.

Nu börjar min egen skolgång komma närmare och jag tror inte riktigt att jag har förstått det än. Jag har böcker hemma nu som jag andäktigt bläddrar i, men den där skolkänslan finns inte ännu. Jag har inte heller ännu sökt studiebidrag, jag ska kolla läget och se om det verkligen kommer behövas, det får tiden utvisa lite.

Snart ska jag ner och ta en fika med min älskade storasyster. Det ska bli så skoj, vi ses alldeles för sällan nämligen. Men idag har vi lyckats pricka in en fika i alla fall.

utbildning | |
#1 - - Agneta:

ja, det är jobbigt att jobba på natten med för i drömmar så är allt lite extra uppskruvat i tempo! Hoppas att denna natten blir lugnare.

fryshuset låter som helt perfekt att låta sina barn få sin skolgång på, kul när allt känns bra för både er som föräldrar och barnen.

#2 - - soffie:

usch att ha mardrömmar,jag har med sovit jätteoroligt nu vet ej om det har varit fullmånen som spökat eller vad det kan va?

va fin bild å mysigt med fikastund med din syster,

#3 - - emelie:

om du inte behöver betala något för att få studiebidrag borde du ansöka! hehehe

#4 - - Gun:

Studiebidrag borde du väl söka i alla fall? Det är ju bara lånedelen du behöver betala tillbaka sen, bidraget FÅR man ju.:)

#5 - - A:

jag e också trött!

#6 - - Emma:

åh, det är så jobbigt med mardrömmar. det är som du säger, man vaknar inte upp utvilad efter de direkt.

#7 - - Anki:

Usch för mardrömmar!

Upp