jag blir snart tokig...

Nu är vi inne på 4:e veckan med fönsterbyten och det är fortfarande inte klart. Nu har vi i över 1 vecka väntat på att dom ska komma och sätta lister på insidan av fönsterna, men inte kommer dom inte. 2 olika datum har vi fått som dom nu har ändrat, nu har vi inte ens längre ett nytt datum och jag/vi lever i ett enda kaos. Alla fönster står med en tom radie på 1 meter runt sig bara för att dom ska kunna komma åt och göra slutlistningen så allt i rummen står inskjutet i mitten. Och vi ids inte flytta allt fram och tillbaka något mera, det har vi redan gjort säkert 5 gånger och nu får det stå som det gör tills dom har fixat allt klart. Dom säger att det hela beror på leveranssvårigheter. Ja så är det säkert men jag blir tokig ändå.

Och snart har vi en balkong omgärdad av byggställningar också, jippi....Jag måste få iväg balkongblommorna till mammas kolonistuga snart för om någon vecka ska hela balkongen vara tom.
sommar | |
#1 - - Ingela:

Hoppas att ni får ordning på fönstren utan att behöva vänta längre. Här har jag väntat på att få fönstren bytta sedan jag flyttade in för 7 år sen och har börjat att förstå att jag nog får vänta 7 år till...

#2 - - Emilia:

Men så tröttsamt!!



Ja jag tror som du angående tanten :) Det är nog precis vad hon behöver, en Lotta som vinkar åt henne och gör tantens dag :)

#3 - - Charmiga Pinglan:

Vad trött man blir på sånt! Hoppas det snart ordnar sig med fönsterna och att det blir fint!

#4 - - Johanna:

Men va konstigt, sådär får det ju inte gå till! Hoppas det löser sig snart:-(!



Jasså du är reumatiker. När fick du din diagnos? Jag känner några med reumatism och vet att de blir lite bättre när de inte äter griskött, är det likadant för dig?



Ja gillade du serien Sex And The City så bör du nog se filmerna också:-)



#5 - - Gun:

Inte konstigt du blir irriterad när det går till så..

#6 - - Åsa:

FYRA VECKOR!! Helt galet ju, vårt fönsterbyte gick på några dagar. Förvisso en väldigt liten lägenhet men ändå.

#7 - - Elin, 17 år och mamma.:

Tack för tipset! :).

#8 - - soffie:

men guuu va trist hoppas det blir av snart har de tagit semester de som ska göra det tro?

kramiz

#9 - - Agneta:

håller med om att det var ju trist....semestertider kanske? men en dålig ursäkt iallafall!

#10 - - Anki:

Tack för kramen!

Upp