jag leker....

Nu har jag lekt med min nya leksak hela kvällen och snart ska jag nog krypa ner i soffan och läsa dotterns fotoböcker. Jag har kommit på att jag kan zooma in så bra med den här kameran att jag skulle kunna fota in till grannarna, ja om jag ville det alltså. Ikväll testade jag att fota mot skolan som ligger bredvid oss och som nu så klart  har stängt. Sen testade jag att fota dottern, hon tyckte inte det var så där jätte skoj, men jag fick hennes tillåtelse att lägga upp bilderna här ändå.


Erika, min mellan tjej.

fönstrena i skolan


blommor på balkongen.


Plast över byggställningen på huset mitt emot oss, sen in zoomat så jag fick med "krokarna" som håller fast den nya isoleringen i väggen.
alla foton:jag
sommar | |
#1 - - Mia systeryster:

Söt dotter du har=D En sån kamera skulle jag också vilja ha=D

#2 - - Sofie:

sv- ha ha jag vet, ingen aning hur man stavar till sovalkov, provade många kombinationer men tyckte alla såg fel ut.

#3 - - eva:

Men du, vilken kanonkamera!!

#4 - - eva:

Men du, vilken kanonkamera!!

#5 - - maria:

Vad roligt att du såg mig utanför Ica :) Det var jag för jag var där då :)

Men jag vet inte hur du ser ut så jag vet inte om jag såg dig...Kan du inte lägga upp en bild på dig ?



Vilken fin kamera du har fått ? Känner igen motivet på skolan...Söt dotter du har...Tråkigt att du har sån värk pg a din sjukdom...



Kram kram

#6 - - Lotta:

Förstår att du haft kul ikväll, med alla möjliga motiv som blivit fotograferade. Men bäst var bilderna på din söta dotter :-)

#7 - - Charmiga Pinglan:

Vad roligt med en ny grej att testa och leka med!! Alltid kul med nya saker!!

#8 - - Gun:

Man kan ju zooma in bilden ännu mer i redigeringsprogrammet på datorn om man vill. Det gör jag ofta, och gör om bilden i Paint. Har man Photoshop går det nog ännu bättre.

#9 - - Emilia:

Kul med ny kamera :)



Ja, ljudtestat o grejjat har min sambo också gjort... ända till den la av :/ Under ljudtestet fick stänga av alla elektroniska prylar och inte heller prata med varandra :S Haha... Kändes som testet tog en halv evighet ;)

#10 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Vilken bra kamera! Och det är så roligt att leka och fota med en ny liten "kompis". Skulle också vilja ha en ny kamera...men det är kanske inte det som sambon tycker ligger högt på prioriteringslistan ;)

Kramar

Upp