nackkragen får mig att känna mig som ...

Jag har letat fram min nackkrage igen och nu har jag vant mig lite vid den så jag slipper bli kräkfärdig eller känna mig halvstrypt när jag har den på mig. Det tog ett bra tag innan jag vande mig men ja den hjälper ganska bra faktiskt. Synd bara att det blir så varmt att ha den på.

Ända problemet med den är att jag känner mig som grannen i Beck-filmerna. Ni vet han med stödkrage och oranga glasögon...

Sjukdom | |
#1 - - Lotta:

Då blir det en litet tuting på balkongen me då?

Haha....

Sov gott!

:-)

#2 - - Marie-Louise:

Lotta: Ja jag får allt ta mig en "stänkare"!

#3 - - Helene:

Ha ha han är rolig i BECK = ))

JAA jag har lite att vila ögonen på nu = )

Hoppas du får en härlig dag.

Kram Helene.

#4 - - Johanna:

Jag förstår din tanke där, jag vill inte heller bli någon börda för en annan i framtiden. Dock håller jag inte med dig om att mycket välfärd inte finns kvar. Jag TROR och hoppas nämligen att det ska gå åt rätt håll när det gäller äldreomsorgen.



Men många gånger önskar jag att vi hade samma familjeförhållanden som tex thailändare har; där är det självklart att de äldre bor hos sina familjer eller vänner när de inte kan ta hand om sig själva. Då kan man i alla fall lita på att de blir väl omhändertagna, i alla fall majoriteten.



#5 - - Elli:

Hihihi får man komma över på en stänkare? Hoppas att nackkragen hjälper dig. Fick förresten beviljat snitt idag pga min ledproblem och det känns skönt att de förstår hur man kan må.

#6 - - Pia:

Fy så jobbigt du har det! Det är ju inga lätta diagnoser heller..



Jag förstår vad du menar med kvävningskänslan av nackkragen.. det tog tid innan jag vant mig vid den. Själv har jag ett diskbråck i nacken så jag lever också med värk. Oftast kan jag ändå dämpa den med värktabletter, ispåse och spikmatta. Får oxå massage en gång i månaden. Har du provat floating någon gång? När man flyter i saltvatten, i mörkret.. liksom i en kokong.. Det var så otroligt avslappnande att jag somnade. Gissa om jag blev chockad när jag vaknade, I VATTNET!!! ;o)

Kram på dig!

Upp