svårt...

Oj vad svårt det är med en ny kamera. Den gamla var det liksom bara att trycka av så blev det bra/hyfsat (skit enligt den fotointresserade dottern) men med den här finns ju hundra möjligheter. Nu har jag läst boken som följde med och lekt lite, men det är svårt. Jag måste öva ordentligt.

Och som sagt jag fyller ju på söndag, men i våran familj har vi lite svårt ibland med att "vänta" till rätt dag. Ja så har vi nog alltid varit i våran familj, hihi.
Familj | |
#1 - - Elli:

Tror det bästa sättet är att leka sig fram och att förska men att man också läser sig till hur det fungerar.



Så pass alltså, jag hade det som synpunkt, att en utdragen vanlig förlossning skulle kosta enormt mycket på lederna. Är övertygad om att jag skulle vara totalt ledbruten om man hade fått ligga i X antal timmar...



Oavsett om man har diagnos eller ej så är det ju kämpigt!!

#2 - - messan:

Fyller du är nu på söndag? Vad roligt och då kanske det hamnar mer godsaker hos dig:) Kamera....så kul. Jag älskar att fota...bara man blir lite van med sin kamera och det är så roligt att se sina fina alster man fotat.

Önskar dig och kamerna ett gott samarbete:)!!! Det kommer gå superbra...tror jag.



Varma kramar messan

#3 - - Elli:

Givetvis ska du med :) Nu när jag ska ha barn så vill jag inte exponera barnet alltför mycket och jag vet att vissa läser min blogg som kanske inte ska veta så mycket om mitt liv, till exempel elever. Det är därför jag vill göra så :)

#4 - - emelie:

SVAR: hahahha men jag ska lära mig! jag ska tvinga mig att GÅ i klackat oftare. har ju många liksom. men vill ha fler bekväma. kilklackar är bekväma. och de jag vill ha från nilson ): kommer ändå köpa skor sen när jag får pengar :D så ja, lika bra att ta skjortorna nu hihi tack <3

#5 - - Gun:

Det är jättekul med ny kamera! Prova på bara så lär du dig nog.:)

#6 - - erika:

har några fotoböcker om du vill läsa om tips och trix ;)

#7 - - Marie-Louise:

Erika: Ja släng hit dom, jag vill läsa nu :)

#8 - - Lotta:

Så roligt med en ny kamera, det är bara till att ut o våga. Tryck och experimentera. Då väntar vi med spänning på resultaten:-)

Kram

#9 - - erika:

sv: ska bara hitta dom ;)

Upp