fy vad är det som händer...

Usch, jag hade precis tänkt skriva ett inlägg om att vi just sett Världarnas krig och att den var ganska okej. Så loggar jag in på Aftonbladet och möts av detta och på Expressen detta.

Vart är vi på väg, vad är det som sker? Nu börjar det faktiskt bli riktigt läskigt. Nu är hoten nära inpå.


bild lånad från www.expressen.se


bild lånad från www.aftonbladet.se
livet | |
#1 - - Sanna:

ja det är hemskt! verkligen.



hoppas din helg har varit bra? :)

kram!

#2 - - petra S:

ja, usch, inte speciellt skoj alls det där!! Jag gillar det inte, kan dom inte bara sluta dra in en massa oskyldiga människor i deras "krig" , vad vinner dom på sånt här, absolut ingenting mer än hat! Och det behöver dom ju......! Fattar inte hur dom tänker!

#3 - - Nett:

Läste detta, det är ju fruktansvärt att sådant sker. Samhället vi lever i blir bara farligare. suck Trevlig tredje advent på dig!

#4 - - Agneta:

ja fy, det var väl tyvärr bra en tidsfråga innan även Sverige blev indragna i detta "krig" som vissa för i religionens namn. Men det är hemskt att det krupit så nära

#5 - - Lotta:

Skrämmande!

:-(

#6 - - Pia Hagman:

Det är otroligt läskigt och ännu mer ryser jag över att jag och flickorna strosat förbi platsen tre timmar innan det hände.. Skönt att ha varit "på rätt plats, vid rätt tid" s a s!!!



Härliga ljusbilder!!!!



Sv: Ja, jag kan ju förstå att det inte är kul att köra ner modden i vattnet heller.. Men nu kanske man måste hitta en plats för snön, det börjar ju bli såna här vintrar varje år!! Och så snackar de om växthuseffekten!! ;o)

Upp