lovade en bild...

Jag lovade Izors en bild på min julkaktus som blommar just nu. Det är en av julkaktusarna som jag satte som skott i början av året som nu blommar.




foto:jag

Vissa blommor har redan blommar ut och det är många små knoppar med nya blommor på gång.

Jul | |
#1 - - Nett:

Så fint den blommar, det var länge sedan jag ägde en julkaktus. :)

#2 - - Marie:

Jag har två stycken, men jag kan inte skryta om att de är lika fina som din!! De började tappa blad så fort jag kom hem med dem, vet inte alls vad jag gjort för fel.

Kram♥

#3 - - Svorskan:

Vad fin den är. Roligt!

#4 - - Ama de casa:

Kul! Speciellt när du har haft den sen den var bäbis :-)

#5 - - Linda BT (3barns tvillingmamma):

hej, ja det är zumba via tv. jag beställde på zumbafitness.se och har mellanpaketet. jag är helnöjd för jag tränar i stort sett varje dag, ibland långa pass och ibland korta pass, beror lite på hur sammarbetsvilliga tvillingarna är! :)

Jag säger, HÄMTA DET SNARAST! DET ÄR TOPPENKUL!!!

//LINDA BT

#6 - - ansepanse:

jag har några gamla som blommat bara lite i år

kramar

#7 - - inger starkStark:

Den är minst lika gammal som Ingvar, nåja han kan ju imnte minnas den när han var nyfödd men den är minst 60 år, antagligen äldre. ja, de ska missköttas, helst bli lite frostbitna. Fin älskling, vårda den väl om du förstår hur jag menar, puss

#8 - - Pia:

När jag och maken flyttade ihop så bodde vi hemma hos mamma och pappa i Norrbotten i tre veckor innan vi fick tag på en lägenhet i Umeå. Vi lämnade då hans julkaktus på övervåningen. Mamma har inga andra blommor på övervåningen så det flera veckor innan hon gick upp för att hämta något och såg blomman. den hade inte fått något vatten på hela tiden men blommade för fullt, över 40 blommor.. :o) Gissa om hon blev häpen!

Upp