9 dagar...

Nu börjar det kännas lite konstigt att räkna ner. Det går så fort och antgligen kommer tiden där nere att gå lika fort.
men idag kom min kära mamma och I med mina resväskor så nu kan jag börja packa. Jag har redan försökt fixa en hög med vad jag ska ha med och en lång lista har jag skrivit så jag ska nog börja testa alla kläder och sen packa ner dom. Fick också reda på att min kära mamma har lämnat ett paket till mig där nere i receptionen :) Hon är så go min mamma. Hon har lämnat en bok, solkräm, hudlotion och sen lite annat berättade hon. Ska bli spännande och trevligt att öppna det lilla paketet. Och vad alla andra i min grupp ska tycka det är konstigt när vi checkar in och så får jag ett paket :) i receptionen.

Lite brun var hon mamma men inte alls så brun som hon brukar bli så ja det syntes att vädret inte hade varit så bra. Trist, men hon var ändå mycket bättre i kroppen och mycket piggare. Förutom att hon nu har fått världens förkylning att dras med, typiskt.
Teneriffa | | 5 kommentarer |

10 dagar...

Ja då var det 10 dagar kvar tills jag reser och idag är jag så trött. Känner bara för att ligga på soffan och göra ingenting hela dagen. men så kommer det ju inte bli. Nej här hemma behövs det städas, vikas tvätt, skuras golv och lite annat, så att ligga på soffan, ja det kan jag nog glömma idag. Vi måste ta en tur ned till miljöstugan också med massor av skräp, det har varit oplogat ner dit nu ett tag så vi har inte orkar gått dit. Men nu har dom plogat upp vägen dit ner så idag måste vi, vi har påsar med tidningar och reklam i hela hallen känns det som.

Igår var mellandottern på konsert, hon såg Kent. Vid 23.30 ringde hon så jag kunde möta upp henne vid tunnelbanan och när jag gick ut då vid midnatt så var det töväder ute. Märkligt. Det droppade från alla tak, snömodden låg djup på gatan och det var så dimmigt/disigt ute att det var alldeles fuktigt i luften. Så kanske kan våren vara på väg....

Konserten var bra, den fick högt betyg av dottern och hon var så nöjd. Den 22/7-10 ska hon få se Kent igen. Jag lyckades fixa en biljett till henne igår morse. Det är en födelsedagspresent till henne, hon fyller år i april men hon vet redan om den här presenten, det går inte att hålla vissa saker hemliga för då får man söndertjatade öron :)

Den 4/3-10 så ska jag och yngsta tjejen gå och se Tokio Hotel på Globen och som hon längtar. Jag längtar också lite för jag tycker att det är mysigt att gå på konserter med mina döttrar. Det har blivit några under årens lopp.
Mellantjejen och jag har varit på flest konserter ihop, hon är den av döttrarna som alltid vill gå på konsert.

Och en rolig sak som jag har kommit på är att jag inför varje vårdresa, jag har varit på 2 och nu blir det min 3:e, så har jag varit på någon konsert med någon av döttrarna bara några dagar innan jag har åkt iväg.
2005 såg jag Avril Lavigne, 2008 såg jag HIM och nu 2010 blir det Tokio Hotel.
Familj | | En kommentar |

äntligen, som vi väntat...

I dag fick vi ett brev i brevlådan från Fryshuset. Dottern har kommit in på Fryshusets grundskola från åk: 6!
Musikinriktningen kom hon in på. Å vad jag längtar tills hon kommer hem nu så att jag kan få hennes glada min. Det känns så skönt att hon nu har fått en plats. Nu ska jag bara skriva under pappret så att jag har tackat JA på ett rätt och riktigt sett. Jag har såklart redan mailat ett JA till den berörda på skolan, men brevet ska ju också in.

Jag är så glad och lättad. Vi har fått en tid för en "intervju" som dom kallar det den 16/3-10, så nu får maken och dottern gå dit på en träff när jag är bortrest.

Men jippi, hon kom in!!!
Familj | | 5 kommentarer |
Upp