12 dagar...

Jag fortsätter väl med min lilla nedräkning, mot värmen och alla behandlingar. Min mamma kom ju hem för 2 dagar sedan, från Vintersol. Så hon har berättat lite nu. Tex, hur träningsprogrammen ser ut, på ett ungefär. Det beror på vad man bestämmer med sin sjukgymnast.
Men på ett ungefär ser en vanlig vardag ut så här:

8.00 : frukost.
9.00 : mattgympa (gruppträning på golvet med övningar)
10.00 : Fot gympa (gymnastik för fötterna och benen)
11.00 : arbetsterapi eller bassängträning (beroende på vad man har i sitt schema)
12.00 : lunch
13.00 : sjukgymnastik eller gymmet
14.00 : pallgympa (man sitter på en pall och tränar hela kroppen)
15.00 : fika
15.30 : handgymnastik
16.00 : bassängträning
17.00 : middag

Ja det var nog programmet, mellan 9-17 varje vardag så är träning och behandlingar. Mamma om jag har blandat ihop det eller skrivit fel kan du väl hojta till, så kan jag ändra.

Jag kommer inte att ta med mig en egen dator ner har jag bestämt. Uppkopplingen kostar lika mycket om du har en egen dator som om du använder deras, så jag spar bagageutrymmet istället. Jag vet inte ännu hur ofta jag kommer uppdatera er om min vistelse. Det får nog visa sig när jag kommit dit. Det beror lite på uppkopplingslinan, umgänget jag ska lära känna där nere, tiden jag har och vad jag orkar. Men uppdateringar kommer ni att få, men jag vet bara inte ännu hur ofta.

Just nu är jag så trött hela tiden, beror säkert på penicillinet. Penicillinet har börjat hjälpa nu, halsen känns helt bra men bihålorna är fortfarande lite si så där. Svullna, rinniga och allmänt jobbiga, men det går nog över det med snart.

Men en sak som jag aldrig verkar lära mig är mitt illamående varje onsdag. På tisdagar så tar jag Metotrexate (cellgift) för min reumatism och detta kan ge illamående. Så på onsdagar så ska jag ta en tablett Folacin för att mota bort illamåendet och andra biverkningar. Men tror ni jag kommer ihåg det lilla pillret varje onsdag, nej det gör jag inte. Utan jag går runt och mår illa halva dagen innan jag efter lunch ungefär kommer på att, ja just det jag ska ta en Folacin. Okej om jag råkade göra så här ibland, men varje onsdag. Ja antingen är jag tankspridd och glömsk eller bara lite smått knäpp.


foton som jag tog på min kvällspromenad igår. Snön som hänger ner från taket tyckte jag såg ut ungefär som bomull. (jag hoppas jag lyckats få bilderna klickbara)
Teneriffa | |
Upp