måndag...

Idag skulle jag egentligen ha vägt mig hos viktväktarna men jag är inte helt bra än så jag hoppade över det. Tror inte heller att det hade varit så enkelt att ta sig dit med tanke på kollektivtrafiken, den har väl nästan stått still idag. I alla fall t-banan och pendeltågen.

Så jag har packat Tradera vinster och varit iväg med dom så nu är det skickat. Väntar på några fler betalningar som ska droppa in så att jag kan skicka iväg några flera paket. Sen så ligger Tradera nere för min del tills jag är hemkommen från vårdresan igen. Jag bestämde mig för att ha auktioner ute tills imorgon, 2 veckor innan jag ska åka iväg. För sen ska alla betala in och man ska packa och skicka iväg och greja och om man säger så här, en del betalar inte lika snabbt som andra. Men jag måste säga att jag tycker att det här med Tradera är roligt. Spännande och bra, jag blir av med grejer som jag inte har någon användning för längre och jag fårbetalt för det. Vissa grejer ganska bra till och med. Det är spännande att följa auktionerna på grejerna.

Nu tror jag att det blir ytterligare en mugg te och ett glas Proviva och sen ska jag nog kika på tv. Vet inte om det är något bra på tv just nu, men annars får jag väl zappa lite.

Vardag | |
#1 - - carola:

va kul att du hittat till mig, alltid kul att kika in hos andra..



Du liksom jag håller på med tradera ser jag, har legat lite lågt nu dock.

Har en hel kasse med baby kläder nu som ska ut.



Har du gått länga på vv, jag började och det gick super sen flyttade vi och i packningen tappade jag gnistan tyvärr.



Hur gamla är dina 3 döttrar.

Min sanna är 19, tvillingarna nils och agnes snart 6 och lilla lisa nyss 1 år..



Kram

Upp