ont det gör ont....

Det blev inga cortisonsprutor i käkarna men det blev en remiss till en käk&bett fysiolog (kan det kanske heta) på Eastman institutet. Min reumatolog ger inga sprutor i käkarna på grund av dess läge och allt runt i kring där, och jag kan verkligen förstå det. Men nu sitter jag då här och har fortfarande så j***a ont. Hoppas att jag kan bli kallad snabbt för jag står snart inte ut med denna värk ner i tänderna.


Sjukdom | |
#1 - - Ulrika:

Hejsan! Så roligt att du hittade till mig och tack för din kommentar.

Verkligen jobbigt för dig att du inte fick någon hjälp idag, hoppas du får en kallelse snart. Jag har fått kortisonsprutor nästan överallt tror jag men inte i käkarna. Har också varit nära att fråga efter det, har från och till mkt ont i dem. Men jag har aldrig fått någon alltså.

Håller verkligen alla tummar för dig att du snart får hjälp.

Jag har också haft Enbrel under en tid. :) Hjälper den dig?

Godnattkram

#2 - - Marie-Louise:

Ulrika: Välkommen. Jo jag tror att Enbrel hjälper, jag har iof bara haft det i 6 månader. Lite bättre är jag i kroppen, men dock inte i käkarna. Hjälpte inte Enbrel på dig? Hur märkte du det?

#3 - - gwendolen:

Usch vad jobbigt. Jag hoppas att det blir bättre snart. Man ska inte behöva ha det så. Jag håller tummarna för dig.



Det är reumatism du har alltså? Hur fick du veta det? Det kanske inte var någon tvekan om saken?

Jag KAN ha det. Ett test visade nej, medan ett annat visade troligtvis. Så jag vet inte hur jag ska gå vidare i det. Haft gräsligt ont i knäna det senaste. Känns onödigt ifall man kan få hjälp.



Må så gott du kan och ha en fin helg!

Upp