rastlös...

Jag känner mig just nu grymt rastlös. Har känt så i några dagar. Jag kan inte sitta i lugn och ro på kvällarna och kolla på tv, utan jag far fram och tillbaka hela tiden, fast jag gör inget vettigt. På dagarna då jag är hemma känner jag liksom hur det kryper i mig av rastlöshet, men jag gör ändå inget vettigt. Det är jobbigt att känna så här. Det smartaste vore ju om jag liksom gjorde något då jag blev så där rastlös, typ städade lägenheten, vek tvätt, gick ut på en promenad eller egentligen vad som helst. En sak som jag i alla fall INTE gör nu när känner mig rastlös men som jag gjorde förut är att sitta och småäta. Förut när jag var rastlös så var jag alltid i kylskåpet och tittade, tog en godis, kaka, chips vad som helst. Det gör jag INTE nu och det är ju jätte bra. Men den restlösa känslan försvinner ju inte, den ligger i magen och kroppen och gnager.

Hur gör ni när ni blir så där rastlösa?


Foto: min mamma.

Vardag | |
#1 - - Daniel:

Promenad me bra musik... då får man ut rastlösheten lite!!!

#2 - - Marie-Louise:

Daniel: Har du några bra musiktips?

#3 - - Marlene:

Haha, jag har aldrig tid att känna så... men jag riktigt längtar efter att få ta fram ett pussel eller en tjock bok. Kanske sätta händerna i ett broderi... Men det var ju det där med tid.

#4 - - Marie-Louise:

Marlene: Jo det är ju det där med tid, tyvärr har jag väl just nu lite för mycket av den varan. I och för sig tror jag att min rastlöshet mest kommer sig av att jag snart ska resa bort i 4 veckor. Jag liksom både längtar och inte längtar...

Men jag förstår dig, när man inte har tiden då vill man gärna ha den.

Upp