söndag....

Idag blir det lite träning med mellandottern, tror vi går efter middagen för innan det så är jag bjuden på fika hos äldsta dotterns pojkväns föräldrar. Jag har aldrig träffat dom så det ska jag få göra idag. Sen har jag absolut ingen aning om vad vi ska ha till middag, jag har i och för sig en matlista men eftersom det blir lite farande idag så måste jag hitta något enkelt att slänga ihop då när jag kommer hem. Och det ska inte vara för mastigt eftersom vi ska träna efter det. Jag ska nog ta en titt i frysen nu och se vad vi har där, sen kan jag kanske komma fram till vad jag ska laga.
Familj | |
#1 - - Helena:

Gott att inte alltid vara så himla ambitiös med matlagningen. Läser ditt förra inlägg och ryser. Tänk vad många som inte blir tagna på allvar inom vården!

Och tänk vad speciellt barn är utsatta vad gäller det. Barn SKA inte ha värk. Man vill ju inte tro det iallafall...

Kram Helena

#2 - - Marie-Louise:

Helena: Ja det blev kryddkorvar med rostade rotsaker till middag, gott och ganska enkelt.

Tyvärr har jag fått gå igenom samma vårdkedja med min mellandotter, hon går nu som tur är hos en reumatolog på Astrid Lindgrens Sjukhus. Men f*n vad jag fick bråka för att ens få en remiss dit. Fick höra saker som: vill du att din dotter ska vara sjuk?, hur vet du att hon har ont?, barn är gnälliga, m.m. så det är väl tur att man inte ger sig så lätt :(

Upp