usch mår sämre nu...

Vilken tur att jag faktiskt gick iväg till läkaren idag, nu ikväll mår jag sämre än jag mådde i morse. Har så ont i halsen att jag inte ens kan svälja och känner mig lätt febrig. Nu väntar jag bara på att penicillinet ska börja hjälpa, jag har hunnit med att ta 2 tabletter/doser idag, jag ska ta 3 om dagen i 10 dagar. Så jag borde väl känna mig bättre imorgon hoppas jag.

Jag har druckit färskpressad apelsinjuice, gjord på vanlig apelsin och blodapelsin, gott och c-vitaminrikt, men ack så svårt att svälja :( men det gick, jag fick ner det.


foto:jag


foto:jag
Sjukdom | |
#1 - - Helena:

Men stackars dig... Vad var det för en j****a "stjärna" till doktor du råkade ut för? Vad vet han om dina nätter och hur du har det med hostan då? Hoppas nu att penicillinet hjälper. Maken åker gärna på halsfluss och det som hjälper mest mot halssmärtan på honom är Ipren...

Kryapådig-kramar från Helena

#2 - - Marie-Louise:

Helena: Ja han var lite av ett stolpskott den läkaren kändes det som. Tyvärr äter jag redan så mycket värktabletter för min reumatism så jag "vågar" inte ta Ipren som extra. Men nu börjar halsen kännas lite bättre. Du som är sjuksyster, vad säger du om mitt CRP? Jag försökte kolla på nätet igår men hittade inga vettiga svar. Nej nu ska jag dricka lite te.

Kram

#3 - - Petra:

Usch för halsfluss...:-( Mår du lite bättre nu?



Krya på dig!

Upp