möss i brevinkastet...

Alltså fy, jag avskyr råttor, har lite av en råttfobi tror jag, så jag kan verkligen känna med denna kvinna. Tänk er att vakna en söndagsmorgon av att brevlådeinkastet öppnas och så "rasar" det in massor av möss, alltså jag hade nog fan dött, eller i alla fall fått panik. Dom hade nog fått ta mig till sjukhuset också precis som dom fick med denna kvinnan. Alltså så hemskt, jag ryser av bara tanken. Så nu vet min kära make hur han skulle kunna hämnas på mig om vi någon gång i framtiden skulle bli osams.... Så nu gäller det att vi håller ihop hela livet då, så jag slipper detta ;)

Annars har jag ett annat tips till min kära make, om han nu skulle bli riktigt arg på mig någon gång. Han skulle ju kunna låtsas vara snäll och bjuda mig på en resa. När jag glad i hågen har rest iväg och kommit fram så visar det sig att han bjudit mig på en grottsemester. En semester där jag måste kräla i grottor och sova i grottor, åh fy hemska tanke. Så varsågod kära make, nu har du 2 alternativ att välja på om du skulle bli riktigt sur på mig någon gång ;)

Puss kära make, jag älskar dig nu och för alltid! (hoppas att du aldrig behöver hämnas på mig)
Allmänt | | 2 kommentarer |

träna....

Nu ska jag och min mellan dotter snart gå ner till gymmet och köra ett träningspass, det blir det 3:e denna vecka, riktigt bra jobbat tycker jag. Vi försöker gå 2-3 gånger i veckan, men sen beror det alltid lite på läxor, tid, onda kroppar och annat som kan stå i vägen. Men nu ska vi i alla fall ner och köra. Jag kör nog mest kondition idag tror jag, löpband, cykel och roddmaskin, kanske lite styrketräning om jag orkar.
Vikt och motion | | Kommentera |

halv åtta hos mig....

Jag sitter och kikar på come dine whit me på BBC Lifestyle, det är Englands motsvarighet till vårat halv åtta hos mig. Riktigt roligt är det faktiskt, men herre gud det håller på till kl: 01.20....

Så nu sitter jag och funderar på vad jag skulle bjuda på för mat om jag skulle få bjuda 4 helt okända människor på mat. I den Engelska versionen är dom 5 tävlande, men i halv åtta hos mig är dom väl bara 4 har jag för mig. Och jag kan bara inte komma på vad jag skulle bjuda på, irriterande. Man vill ju bjuda på riktigt god vällagad mat som är välkomponerad och passar ihop. Förrätt, varmrätt och efterrätt och en drink innan maten.

Jag tror att jag skulle bjuda på ett Spanskt tema om jag skulle bjuda 4 okända människor på middag. Spansk mat är en favorit här hemma.

Förrätt: Heta räkor i olivolja, vitlök och chili och till det ett gott bondbröd. Eller en massa Tapas.
Varmrätt: Paella och en stor sallad.
Efterrätt: Där går jag helt bet, jag är inte bra på efterrätter! Men jag fortsätter att klura :)

Till maten skulle jag såklart bjuda på några goda Spanska viner, till erfterrätten skulle jag bjuda på Spanskt kaffe, Café con Leche , det är så gott det kaffet. Men jag skulle nog bjuda på Café con Leche leche, man får det i små glas och det är sött och gott och nästan som en egen efterrätt. Café con leche leche är som café con leche fast det innehåller också kondenseradmjölk och man får det i små glas och inte stora muggar, mera som en efterrätt. Det kanske skulle bli efterrätten med en tallrik med fin färsk frukt.


bilder:google
Nöje | | 3 kommentarer |
Upp