Banankaka....

Jag har precis bakat en banankaka, jag hade en hel klase med mörka bananer som ingen här hemma kommer äta upp. Nej tacka vet jag gula lite omogna bananer, det är enda gången jag kan äta en banan, det får absolut inte smaka för mycket banan.

Men okej banankaka. Då undrar väl ni varför jag ställer mig och bakar när jag viktväktar och det ska jag berätta för er, men ni får lova att inte skvallra för min familj, okej.
Banankaka är nog den enda kakan i världen som jag INTE tycker om, men hör och häpna det gör min familj. Så det passar ju utmärkt att jag bakar en kaka som jag själv inte tycker om samtidigt som jag lyckas bli av med en hel klase övermogna bananer. Smart inte sant? Inte ens en liten smakbit eller nattbit kommer jag ta av denna kaka för jag gillar den inte ett dugg, hihi.


Foton tagna av mig.
Familj | |
#1 - - Lena:

Banankaka...MUMS!!! Det är ju kanongott ju :) jag ska baka bullar nu ikväll, min äldsta dotter fyller 17 år på torsdag, tänk vad tiden går fort! Känns som inte så länge sen man var på förlossningen för första gången, minns det som om det vore igår! Ha en trevlig kväll! Kram!

Upp