Lite dålig koll på ekonomin....

Jaha så kom då posten idag efter alla helgdagar och där låg såklart en påminnelse på en faktura. Men jag visste att denna faktura betalade jag in innan jul så jag klickade mig in på deras hemsida och loggade in mig och jo visst var den fakturan betald, men det låg något annat konstigt där i fakturaspalten. Så jag ringde deras kundtjänst och fick tala med en väldigt trevlig kvinna som kollade upp mina fakturor medan jag väntade i telefonen. Döm om min förvåning när hon började prata om dubbelbetalningar. Dubbelbetalningar frågade jag, vad är det? Jo ni ser jag hade betalt dubbla fakturor till dom så när vi hade rett ut allt och telefonsamtalet var över då var dom skyldiga mig 105 kr. Ja så kan det gå när man blir skakis av betalningspåminnelser och bara betalar in av bara farten, utan att först kontrollera om fakturan kanske är inbetald redan, fast kanske lite sent. Inte för att min ekonomi egentligen tillåter dubbelbetalningar, det hade varit bättre om jag kanske hade kontrollerat saken lite bättre innan jag bara hade betalt in pengarna, men ekonomin tillåter inte heller några inkassokrav, därav paniken i den snabba betalningen vid påminnelser. Och det var inte bara 1 faktura som jag hade råkat dubbelbetala, nej det var 5 stycken, ja ska det va så ska det!

Så från att ha haft en påminnelsefaktura på några hundra kronor slutade samtalet med att jag låg plus 105 kr, inte illa pinkat för en sån som mig.
Vardag | |
#1 - - emelie:

SVAR: det är klart du får! jag snor ju dina :D

#2 - - Holy Kirch:

Hej :) Allt bra med dig idag? kram

#3 - - Marie-Louise:

Emelie: Jo du gillar ju mina koftor =) men vad bra då har jag en kofta att låna sen då :)

#4 - - emelie:

SVAR: det gick snabbare än jag trodde, det var bara tio stycken före mig :) ja, och så får man ett nytt kort om man tappar bort det gamla, haha.

#5 - - emelie:

SVAR: jadå, det kan jag väl :) haha men man gör så, det är enklast för den som har kommenterat att hitta tillbaka då, och man får fler kommentarer och säkerligen besökare eftersom andra ser kommentaren ;) puss

#6 - - emelie:

SVAR: haha så bra :) varför? det är ganska logiskt i bloggvärlden ändå för ju fler kommentarer man har i sin blogg, desto mer välbesökt verkar den. det är nog därför man håller på, hehe ;) puss!

#7 - - emelie:

SVAR: hahaha men det är inte alls så krångligt egentligen ;) jag är ju van vid det så jag fortsätter nog, hehe :) ja, det mesta visste jag ju men det är kul att läsa <3

#8 - - emelie:

SVAR: haha nej, för att inreda :)

#9 - - Katta Kvack:

Ack ack ack, det finns inget som ger mig magknip så som betalningspåminnelser. Satt själv i telefon igår och redde ut just en sådan. Den var också betald dock. Pust!

#10 - - Lejonkvinnan:

Positivt blev det ju tillslut i alla fall :) Och även om det är ens egna pengar man får tillbaka, så känner man ju sig nästan lite små rik ;)

Kramis

#11 - - Marie-Louise:

Katta kvack: Ja visst är det hemskt när dom rackarna dimper ner. Inte hinner väl jag kolla upp om jag betlat redan, jag vill ju bara ha dom ur världen ;)



Lejonkvinnan: Ja en liten stund fick jag känna mig rik, handlade dock för tillgodot idag och lite till ;) Men jag blev så lättad över att jag faktiskt hade betalt för mycket och slapp vara skyldig pengar =)

Upp