Lite mera lek....

Den här hittade jag hos min vän Malde och eftersom jag just nu inte har något annat att göra så testar jag denna. Känner du dig utmanad är det bara att börja, lämna gärna något i kommentarsfältet så att jag kan kika in hos dig och läsa dina svar.

10 hittills okända saker om mig:

1. Jag har inget körkort, fast min pappa är bilskollärare.

2. Min make och jag firar snart 16 år som gifta.

3. Jag har nästan alltid bara svarta kläder, har inga andra kläder som jag trivs i, känner mig som en stor clown när jag har färg på kläderna.

4. Jag sminkar mig aldrig, det känns bara kladdigt och sen är jag för lat.

5. Jag vill börja studera till hösten 2010, funderar på Socionomlinjen.

6. Jag är ofantligt mörkrädd, har lamporna tända lite överallt när jag måste vara själv hemma på natten.

7. Jag skulle behöva använda glasögon men är för fåfäng för att ta på mig dom. Och linser kan jag inte använda pga, klåda och torrhet i ögonen av min reumatism.

8. Jag är alldeles för slösaktig med pengar, jag älskar att handla,kan handla vad som helst och ändå tycka att det är roligt.

9.  Jag är utbildad Undersköterska/Mentalskötare och Apotekstekniker.

10. Jag oroar mig för mycket om nästan allt, hela tiden. Min familj blir ibland tokig på mig och min konstanta oro över allt möjligt.
Nöje | |
#1 - - regnnatt:

Det där med svarta kläder - så snyggt :-)! Fast jag älskar att lägga till ngn knallig färg i detaljerna - som får visa humöret för stunden. Kram!

#2 - - Lejonkvinnan:

Lustigt att du inte har körkort när din pappa är bilskollärare ;)



Min yrsel kommer och går. För ca 7 år sedan fick jag diagnosen virus på balansnerven, det höll i sig ett bra tag men har sedan varit borta. För drygt ett år sedan kom det tillbaka med buller och bång, men nu är det inget virus säger dom. De vet inte vad det är, men jag tror ju själv att mycket beror på värken, eller förändringarna i hjärnan.

Jag vill träffa en bra läkare, men det verkar ju omöjligt. Har på papper att det inte är något reumatiskt från en tidigare husläkare och att ingen sådan läkare vill ta i mig med tång suck och nu denna nya läkare som tycker att jag är frisk. Mina prover visar inget, det är därför de anser detta.



Men man får ju inte ge upp hoppet.



Kram

#3 - - Bildgatan-Avsändare Margareta:

Tror jag gjort något sådant tidigare, kommer inte ihåg om det var den listan - ska kika efter.

Intressant och några funderingar. Håller med om att det är konstigt trots att din far är körskollärare. Det kanske har att göra med att du är så fåfäng att du inte ser vägen =). Du får nog lägga fåfängan åt sidan om du ska klara utbildning till hösten, alltid bara att se texten i det du ska få kompetens i.



=)



På återhörande - Avsändare Margareta

#4 - - Marie-Louise:

Tänkte försvara mig lite, min mamma och pappa skilde sig när jag var bara 5 år och kontakten med min pappa har väl inte precis varit den bästa. Visst har jag försökt, men nja det funkar inte riktigt. Och ja glasögonen får följa med i skolväskan och tas upp vid behov om jag nu skulle lyckas komma in på skolan ;)

Upp