möss i brevinkastet...

Alltså fy, jag avskyr råttor, har lite av en råttfobi tror jag, så jag kan verkligen känna med denna kvinna. Tänk er att vakna en söndagsmorgon av att brevlådeinkastet öppnas och så "rasar" det in massor av möss, alltså jag hade nog fan dött, eller i alla fall fått panik. Dom hade nog fått ta mig till sjukhuset också precis som dom fick med denna kvinnan. Alltså så hemskt, jag ryser av bara tanken. Så nu vet min kära make hur han skulle kunna hämnas på mig om vi någon gång i framtiden skulle bli osams.... Så nu gäller det att vi håller ihop hela livet då, så jag slipper detta ;)

Annars har jag ett annat tips till min kära make, om han nu skulle bli riktigt arg på mig någon gång. Han skulle ju kunna låtsas vara snäll och bjuda mig på en resa. När jag glad i hågen har rest iväg och kommit fram så visar det sig att han bjudit mig på en grottsemester. En semester där jag måste kräla i grottor och sova i grottor, åh fy hemska tanke. Så varsågod kära make, nu har du 2 alternativ att välja på om du skulle bli riktigt sur på mig någon gång ;)

Puss kära make, jag älskar dig nu och för alltid! (hoppas att du aldrig behöver hämnas på mig)
Allmänt | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Haha, har du läst om min fobi?

http://lejonkvinnan.blogg.se/2009/may/blot-mus.html



Jag avskyr möss!!

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Du med ;) haha, det var ju lite roligt. Nej jag har inte läst om din fobi, har du skrivit om den på bloggen? Min kära make skrattade gott när jag läste upp artikeln för honom och sen nu när han läste mitt inlägg ;) det bjuder jag på :)

Upp