i natt...

I natt höll jag på att flyta bort, det var varmt som i bastu inne i sovrummet fast jag hade fläkten på. I morse såg jag varför det varit så varmt. Hela våran lägenhet är numera inbakad i plast. Jaha tack, kan det bli bättre nu i värmen.



På eftermiddag så började det bli lite mörkt här inne i lägenheten och jag går ut på balkongen och kikar. Jippi en hel hög med moln har samlats ovanför oss, kanske kan vi få lite regn tänkte jag. Men nej dom drog förbi väldigt snabbt utan att släppa av något regn. Mitt huvud skulle behöva en rejäl urladdning nu, regn och åska skulle sitta fint tror jag. Jag har till och med hängt tvätt på balkongen för att regnet kanske ska komma.





Men ja just det, jag hände ju tvätt på balkongen hela dagen igår också men det kom inget regn då heller. Men all tvätt är i alla fall tvättad nu, tvättkorgen är tom. Och alla sängar är urbäddade och lakan, täcken m.m. är tvättade och torkade och hopvikta och ligger nu bara på sängarna och väntar på att ägarna till sängarna ska komma hem och bädda rent. Kanske ska jag ikväll orka vika all tvätt som ligger i högar i vardagsrummet, jag får passa på när det är något bra på tv kanske. Igår dammsög jag också hela lägenheten, inte helt genomtänkt i den här hettan. Jag var genomsvettig och kokhet när jag var färdig, men det är skönt med rena golv.
sommar | |
Upp