inget regn...

Det kom aldrig något regn och ingen åska heller för den delen igår. Det skulle sitta fint med regn och åska nu faktiskt för nu är det lite väl "tryckande" ute. Ute är det hett men faktiskt lite molnigt till och från, vi hade visst lite regn i natt men lite åska skulle sitta fint. Överallt läser man om åskan och skyfallen som härjat överallt men inte här. Här är det torrt och ingen åska så långt ögat kan nå.

Nu är jag ensam hemma i några dagar. Maken och alla barnen är hos farmor och farfar i Rengsjö. Så ja vad ska jag göra? Ingenting tror jag, sitta på min balkong, tvätta kläder, vika tvätt och försöka få in all tvätt där de ska vara och om jag orkar ska jag försöka städa ordentligt i hela lägenheten, vi får se hur det blir med det. Beror lite på vädret. Håller värmen i sig kommer jag inte orka städa utan då blir det nog stranden eller kanske mamma och I´s kolonistuga dagtid så får det bli tvätt och annat på kvällen. Det återstår att se, men 5 dagar ensam går nog att fylla ganska lätt har jag en känsla av.

Just nu mår jag riktigt bra, jag går inte runt och grubblar en massa utan lyckas hålla tankarna i schack. Men helt plötsligt blir det då så svårt att skriva något. Något vettigt och inte bara om värmen och balkongen och sånt. Allt annat som förut gick så lätt att skriva ner här i bloggen hittar inte fram just nu. Men det får väl vara en vardagsblogg just nu, jag kan ju inte skriva om annat än det som händer och sker. Och just nu händer det inte så mycket inom mig så ja då får det bli vardag och sol och värme som avhandlas. 



Snart ska jag ta mig ner till centrum och handla. Jag behöver lite mjölk, frukt och någon god middag. Ska bara komma på något som jag vill äta och som den övriga familjen brukar rata, för det passar ju bra att äta sånt som bara jag gillar nu när jag är ensam.

Uppdatering: Så gick jag då ner till affären och det svala badet innan jag gick ut känns inte av längre, jag smalt bort på vägen till affären. Men jag måste ut igen, jag glömde att handla det viktigaste, typiskt. Men jag ska svalka mig med en iskaffe och lite balkongläsning sen trotsar jag värmen igen och tar mig till affären igen....
sommar | |
#1 - - Anki:

Passa på och njut nu när du är ensam! Njut av din balkong njut av livet. Kram

Upp