loppis och blåbär...

Ja det blev loppis idag också, idag kom jag hem med ett gäng böcker, jag älskar böcker. Jag säljer iväg böcker på Tradera som jag inte gillar så mycket eller som jag har läst och vet att jag ej vill läsa igen, men jag köper på mig böcker också hela tiden så det syns aldrig i bokhyllan att jag säljer iväg några. Men ja ja det är väl bra att man kan få tjäna sig en hacka genom Tradera så att man kan köpa lite nya böcker med gott samvete.

Sen har jag varit i skogen i drygt 2 timmar och plockat blåbär, jag fick drygt 3 dl. Så ikväll blir det blåbär med socker och mjölk till kvällsmål.

Jag gillar verkligen mina svärföräldrar, dom är guld värda. Det är skönt att alltid få känna sig välkommen och att dom alltid har fått mig att känna mig delaktig i "deras" familj. Jag har alltid hört till och det är så fint och skönt.

Kräftor blev det ikväll också, men det är bara jag som äter kräftor hät så det blev lite över. Nu ska jag exprimentera med en ny lag som dom ska få simma i till imorgon. Då hoppas jag att dom är lite mer salta i smaken så jag kan sörpla riktigt ordentligt imorgon.

 

sommar | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Jag har försökt att sälja böcker på Tradera men det funkar dåligt, fel böcker kanske? Är det läge annars nu för det?



Kräftor = mumma :)



Kram

Upp