ont i kroppen...

Jag kom på nu varför jag hade extra ont i ryggen och kroppen imorse, jag var och tränade igår efter ett långt uppehåll. Uppehållet har varit på några veckor, veckorna har liksom bara gått...

Värk i kroppen och ryggen har jag jämt mer eller mindre på grund av mina reumatiska sjukdomar,  Psoriasisartrit och Beschetrew, men imorse var det värre än vanligt.

Jag körde crosstrainer igår i 15 minuter och snabb promenad på löpbandet i 15 minuter, sen lite styrketräning och bollövningar och stretch. Samma program körde jag idag igen. Så träningsvärk imorgon också då....

Vikt och motion | |
#1 - - Malde:

Så bra att du har kommit igång igen!

Kram

#2 - - Marie-Louise:

Malde: Ja men herre gud vad jobbigt det var. Tog mig en skön kvällspromenad igår också. Det är ljuvligt ute nu på kvällarna.

#3 - - Agneta:

så flitig du är, jag skulle oxå behöva komma igång ordentligt igen. Har RA så inte heller min kropp samarbetar alltid som den ska med mig, tyvärr, men den mår nog bättre av att bli lite tränad med?! Fast efter en dag med full fart så känner jag att bara sitta ner är fullt tillräckligt, att träna då känns som att bestiga ett berg! FAst får nog skärpa mig lite!!

#4 - - Em:

Duktigt jobbat! Crosstrainer får jag lätt ont i ryggen av sen, antagligen håller jag armarna för stelt medan jag jobbar på.

#5 - - Stattinskan:

Beschetrew är verkligen ingen trevlig sjukdom men det är ju jättebra att du har kommit igång. Mina leder mår mycket bättre när jag håller igång dem men när jag är inne i ett skov går det bara inte..

God morgon :-)

#6 - - Aggie:

Träna försiktigt nu! Kul när man kommer igång och in i sina rutiner igen.

Agneta kram

#7 - - Åsa:

Va duktigt med träning ändå! och va bra att tabletetrna hjälper!

#8 - - Amanda:

Gud så söt blogg! Vackra bilder .. (y'! btw.. vad händer idag ? (: något kul ?

Upp