regn, regn, regn och loppis...

Igår och i natt har det regnat något alldeles förfärligt mycket. När jag tittade ut i natt så var det som att se in i en dusch, men det smattrade hemtrevligt mot taket och jag somnade om ganska fort. Nu idag är det mulet och regnet hänger i luften, kanske blir det en biltur in till Bollnäs eller så blir det bara en innerdag med bok och tidningar, jag har inte bestämt mig ännu.

Igår hittade jag en fin sockerkaksform på loppis och ett gäng tårtgafflar, och några Mangaböcker till yngsta dottern, allt som allt gick det på 90 kr, ganska överkomligt. Jag skulle kunna köpa massor på loppisar men det ska ju gå och få hem allt också. Inte det lättaste när man åker buss, så jag köper lite då och då när jag är här och hälsar på.

Jag har i alla fall lyckats få diska här nu 2 gånger, det gäller att vara snabb till diskbaljan, annars är svärmor där direkt. Men jag tycker allt att jag kan få diska lite när hon lagar all maten, dukar och fixar allt. Då är det inte mer än rätt att jag hjälper till med disken ibland tycker jag.

Lite synd att jag inte får in några bilder nu, men ni får fler bilder sen när jag kommit hem igen.

 
sommar | |
#1 - - Åsa:

Åh, va kul med loppis! jag vill också loppisfynda men tar mig liksom aldrig tid till att gå iväg till en.

#2 - - Agneta:

låter som om ni har det riktigt skönt, mysigt och trevligt hos svärföräldrarna! Sådana svärisar ska man uppskatta och vara glad för, att få känna sig välkommen i en ny familj (även om den nu kanske är så värst "ny" längre)

#3 - - Lejonkvinnan:

Här har regnet öst ner hela dagen, eller i två dagar snarare.

Kramis

Upp