systembolaget....

Idag tog jag en sväng ner på systembolaget för att inhandla lite alkoholhaltiga drycker. När jag skulle betala så ber kassörskan mig om leg, hahaha det var nästan så att jag skrattade rakt ut men det gjorde jag så klart inte. Där stod jag ofixad till max med håret i en slarvig tofs och kjol och linne och svettades som bara den och hon vill se leg, hihi jag fyller 38 år i augusti. Men jag visade lydigt mitt leg och hon såg lite generad ut och sa: -Du såg mycket yngre ut, förlåt. - Ingen fara sa jag, du gjorde just min dag. Ja där ser man var det inte jag som igår skrev att jag började känna mig gammal bara för att mina barn börjar bli så stora? Jo men visst var det så. Tack kära kassörska det kändes bra!




foto:jag

Jag funderar på att prova på att göra en drink. Om jag mixar lite svenska jordgubbar men en platt persika och blandar i en Cube, då borde det bli en god läskande drink. Eller mixad vattenmelon och en Cube kanske. Ja det måste testas, återkommer med recension.

Uppdatering: Nja drinken med mixad vattenmelon och Cube blev inte så god. Eller ja den var ju inte äcklig, men jag äter nog hellre vattenmelon och dricker min Cube bredvid, om jag säger så.


fast den blev ganska fin drinken.
sommar | |
#1 - - Malde:

Vilken härlig kassörska!

#2 - - Lejonkvinnan:

Låter gott, vill gärna ha recension på det :)

Jag har aldrig behövt visa leg på bolaget :( men jag skyller på att jag sällan är där, skickar alltid sambon.



Jag har blivit så dålig på att maila/kommentera/höra av mig sedan ett tag tillbaka. Tänker på att göra det men....ja du vet. Men jag ska maila, snart! Lovar :)



Mår lite bättre, har klarat dagen så att säga, från vissa otrevligheter och ska fresta lilla maggen med grillat och vin i kväll för att fira in sambons semester. Bära eller brista :/



Kramar om!

#3 - - Lejonkvinnan:

Förresten! Tack för rösten!! Behöver alla jag kan få, vill så gärna bli trea åtminstone :)

#4 - - Marie-Louise:

Malde: Ja visst var hon härlig. Hon kanske såg att jag behövde det, för så ung ser jag faktiskt inte ut att vara. /Kram

Lejonkvinnan: Jag röstar varje dag :) jag har tänkt maila dig med men det inte av, ska bättra mig jag med. /Kram

Upp