1 vecka kvar....

Nu ar det exakt 1 vecka kvar. Jag marker otroliga forbattringar i kroppen, kanns sa skont att kunna se att detta verkligen hjalper. Hemlangtan har mattats nagot, visst langtar jag hem, men jag klara 1 vecka till.

Har nu nagra kvallar varit ute och dansat och druckit lite Irlansk ol. Sa himla skoj att orka kunna dansa utan att behova bli deckad sen i flera dagar. Sa visst marker jag av stora forbattringar.

Morgonpromenaderna gar ocksa mycket battre. Jag har tagit samma runda varje vardagsmorgon och nu i morse kunde jag ga den pa nastan 10 minuter mindre. Maste alltsa lagga till en bit pa rundan imorgon :)
Pa helgerna gar jag alltid en langre runda eftersom frukosten ar lite senare da, sa da "flanerar" jag lite mer....

Teneriffa | |
#1 - - Helena:

Vad gott att du märker positiva förändringar i kroppen! Och tänk vad skönt det blir för dig att komma hem med nyladdade batterier!!!

Kramkram Helena

#2 - - Lejonkvinnan:

Så härligt att du har det bra!

I dag är det skärtorsdag, men än har jag inte sett några påskkärringar eller påskgubbar...ja om jag inte tittar på mig själv i spegeln då ;)



Kram på dig!

#3 - - Marlene:

Du är mer än välkommen hem igen! Ses snart!

#4 - - Heleena:

Du verkar ha det jätte bra!



GLAD PÅSK PÅ DIG!



Kram Kram Heleena

#5 - - Lejonkvinnan:

Skickar ner en Glad Påsk kram till dig!

:)

#6 - - Malde:

Glad Påsk, och välkommen hem! Just nu är det strålande solsken!

#7 - - Heleena:

Hej igen:)



Ville bara säga att jag har låst min andra blogg, tror inte du kan komma åt den om du inte har fått en inbjudan. Vill du fportsätta fälja den så skicka ett mail så ordnar jag det ;)



Mail: [email protected]



Hoppas du har det bra!



Kram Heleena

Upp