2 dagar...

Ja nu är det 2 dagar kvar, sen reser jag iväg. Ska bli så skönt. Jag hoppas verkligen behandlingarna, träningen och värmen gör min vinteronda kropp gott, så att jag kan utnyttja våren på bästa sett sen när jag kommer hem igen.

Nu är packningen klar, koftan fick plats efter lite knölande och väskan står redo i hallen. Om jag börjar packa om nu igen så kommer det bara bli knas. Nu får det vara som det är i väskan. Har jag glömt något så finns det säkert att köpa där. Nu ska bara alla laddare till mobil, mp3, kamera och annat ner i handbagaget. Jag har en stark misstanke om att handbagaget kommer väga mera än 5 kg, kanske måste jag ändå packa om, så att lite från handbagaget får hamna i stora reseväskan. Nja det får jag se imorgon hur jag gör, jag ska packa klart handbagaget först och sen väga det. Så himla petiga brukar dom väl inte vara på vikten för handbagaget, om det väger 6 kg, fungerar det då tro? Har för mig att det fungerat förut....

Snart ska jag ner till friskis&svettis för att frysa mitt kort i 4 veckor och så ska vi försöka ordna så att mellantjejen får träna med sin mormor nu när jag är borta. Eftersom hon är under 15 år måste hon ha en vuxen med sig då hon tränar enligt friskis&svettis regler och det är väl bra onödigt om hon inte ska kunna träna på 4 veckor bara för att jag åker iväg. Så jag hoppas verkligen att det kommer fungera att hon får träna med sin mormor.


foton: mamma. (utsikt från när man går vandringen i bergen)
Teneriffa | |
#1 - - Heleena:

Åååh spännande....



Jag är stressad som vanligt, kikar in igen senare...Ha en bra dag! Kramis

Upp