5 dagar...

Ikväll blir det som sagt konsert, Tokio Hotel, med yngsta dottern. Men innan dess har jag lite telefonsamtal som jag ska klara av. Sitter just nu i telefonkö hos arbetsförmedlingen, ska sen ringa a-kassan och f-kassan. Så ja det blir nog några telefonköer idag. Det är lite saker som måste fixas innan man åker iväg 4 veckor. Räkningarna för nästa månad är i alla fall redan inlagda, det gjorde jag samtidigt som jag betalade februaris räkningar, skönt att slippa fundera på det när man är borta.
Uppdatering: Det gick smidigt både hos Arbetsförmedlingen och a-kassan, jag blev lite förvånad över hur smärtfritt det gick. Jag tänker alltid att jag ska stöta på problem när jag ringer eller besöker dessa 2 instanser, men det flyter på bra och har faktiskt gjort det hela tiden som jag varit anmäld där. Skönt.


5 dagar kvar sen åker jag iväg. Känns skönt att få lämna vintern, snön och kylan. Men det är inte så där jätte varmt på Teneriffa, enligt en vädersida jag varit inne på är det runt 19-20 grader. Helt okej om man jämför med kylan här hemma, men inte alls så varmt som det brukar vara på Teneriffa. Men jag ska vara där 4 veckor så värmen kanske tar sig under den tiden.
Teneriffa | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Hoppas att ni får jätteroligt i kväll!

19-20 grader, det har jag inte ens inomhus idag ;)



Massa kramar

#2 - - Marie-Louise:

Lejonkvinnan: Tack, ja vi får det säkert jättebra ikväll, jag tänkte vi skulle ta Mc Donalds innan kanske.

19-20 grader ska jag inte klaga på ;) men det brukar vara närmare 24-25 där nere vid den här tidpunkten på året, så lite kallare än normalt är det.

Upp