6 dagar....

Nu kryper resa närmare och närmare, 6 dagar kvar. När jag satt och tittade på Desperate Housewives igår på 5:an så kom jag helt plötsligt på att om 1 veckan, samma tid så är jag på Teneriffa. Så ja om 6 dagar då sitter jag på flygplanet vid den här tiden. Känns väldigt bra, ska bli skönt med träning och behandlingar och egentid. Men självklart kommer jag att sakna min familj, min man och mina barn men det hör till. Sen hoppas jag såklart på en bra och trevlig grupp och eget rum. Fast egetrum har jag blivit lovad, det stod i papprena jag fick angående resan, men det känns lite som att "man vet aldrig" och "allt kan händ", men jag tror nog att det kommer fungera bra.


foto: mamma
Teneriffa | |
#1 - - Annci:

Åh, nu är det inte långt kvar... för någon av oss. Om det är 6 dagar för dig, så är det 5 för oss :-). Vilken vacker miljö, om man ser till bilden. Där kommer du få det bra.



Ville tackar för dina kommentarer i min blogg. Alltid kul med feedback.



Nej, nu ska jag träna och sedan göra mig klar för arbetsintervju.



Ha det så bra, vi hörs!

#2 - - Lena:

Vad härligt!!!! Förstår att du ser fram mot resan, särskilt i detta väder som är!!! Hoppas det gör susen för din kropp o att våren är på väg när du kommer hem! Stor kram!!!

#3 - - gwendolen:

Vad skönt för er att resa bort! Hoppas att vädret blir bra och att ni får många fina minnen därifrån.

Ta många bilder, jag vill gärna se efteråt hur ni haft det :D



Jag har tillägnat ett inlägg i min blogg till dig nu. :)



Ha nu en underbar resa och jag hoppas att din kropp kommer må riktigt gott av värmen. Kramar

Upp