grus i munnen...

Imorse när jag vaknade hade jag en grym värk bak i hörntänderna och ut i käkarna och det kändes som om jag hade grus i munnen, jag måste ha bitit ihop något otroligt i natt. Jag vet att jag ofta biter ihop käkarna på nätterna för jag vaknar ofta med värk bak i hörntänderna och ut i käkarna men att ha tandgrus i munnen det hör inte till vanligheten. Ska jag nu lyckas bita sönder mina egna tänder också, dom som redan är så sköra. Eller det kanske är därför dom är så sköra, för att jag biter ihop dom hela nätterna.
Sjukdom | |
#1 - - regnnatt:

Skaffa bettskena. Inte det sexigaste kanske ;) men bra att ta till under de värsta perioderna. Och du, gläd dig lite åt att du under helgerna när familjen finns runt dig mår bra. Det är ju ett gott tecken, mycket handlar kanske om ensamhet, helt enkelt. Det är när tårarna bränner och du måste gå undan för att tjuta mitt i det du vet borde vara största trösten och gemenskapen som det är riktigt illa. Men där har du nog också varit... ville bara påminna om det. Kram och lycka till idag.

#2 - - Heleena:

Jobbigt, jag biter också ijo, gör det även dag tid, går ofta med värk i huvudet och käkarna :(



Försöker göra lite mungymnastik emellanåt och det hjälper faktiskt, blir lite mer avslappnad då....Kram på dig och hoppas du får en mysig dag....



Ps. har nu uppdaterat andra bloggen, inte så bra inlägg men nu är jag på G igen iallafall....



kram igen

#3 - - Malde:

Bettskena! Jag har haft min i flera år, törs f-n inte sova utan den, för då måste jag laga tänderna. Den första bettskenan blev nästan pulvriserad första natten, så min tandläkare var glad att jag inte somnade i tandläkarstolen när hon hade sina fingrar mellan mina tänder ;-)

Upp