morsdag....

Morsdag började med att Mellantjejen väckte mig och sa att det var frukost. Hon hade lagat omelett till oss allihopa, de andra döttrarna hade dukat. Sen hade mellantjejen gjort kaffe och blåbärssmoothie.

Nu ikväll var jag på teater med min mamma, vi hade en mysig mor-dotterkväll. Vi såg Drottning Kristina på Stadsteater. Vi åt deras teatermeny innan i teaterbaren. Jättegod mat och jättebra teater.

Men jag är lite besviken på Morsdag dagen. Ingen tårta, inga små paket ingenting förutom frukost. Det kanske låter småsint/småaktigt men jag blev lite ledsen faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag brukar alltid fixa en massa inför Farsdag, köpa tårta och ge tjejerna pengar så att dom kan handla till sin pappa, men jag fick ingenting eller jo jag fick frukost. Så ja nu vet ni hur jag är, jag blir sur och ledsen när jag inte blir uppvaktad på Morsdag, sådan är jag....
Familj | |
#1 - - Marlene:

Jag fick ett grattis av min yngste grabb, inte ens det av den stora... lite småsurt känns det. Jag kunde ju fått en kram iaf...

#2 - - Malde:

Jag har i alla fall fått kramar av alla tre. Sedan bjöd jag hem Mamma på fika, och bakade en god tigerkaka så vi hade något att äta till te/kaffe.

#3 - - regnnatt:

Jag tycker ju iofs att du blev uppvaktad, att du gjort och fått en hel del idag!!! Frukost fixad, teaterbesök (strunt samma vem som betalt och fixat biljett). Morsdag är ett köpejippo och ungdomarna idag är smarta nog att ha genomskådat det. Sånt är inget att sörja. Och det är ju inte din man som ska gratta dig, möjligtvis får han väl komma ihåg sin mor då. Inte ens min gamla mamma bryr sig, vardagen är viktigare.... Frukost tycker jag låter som något gjort med känsla :)

Hoppas du får en skön vecka nu, jag förstår ju att du är deppig och behöver muntras upp men häng inte upp dig på morsdag. Hoppas dina samtal går bra. Kram till dig!

Upp