prova-på-lektion...

Imorgon ska jag och min yngsta dotter åka iväg till Fryshuset. Hon ska få ha en prova-på-lektion imorgon med sina nya klasskamrater och nya lärare. Dom ska ha en musiklektion för hon har valt musik som inriktning och hon är så förväntansfull. Jag tror att det här kommer bli superbra för henne. Nya kompisar, ny skola och nya lärare till hösten, det är nästan så att hon önskar bort sommarlovet.

Hon har valt Musikinriktning och på deras hemsida står detta:

"I musikundervisningen får du möjlighet att allsidigt utveckla förmågan till musikaliskt skapande, inlevelse och uttryck. Vi tar dig med på en musikalisk resa under din tid på skolan. Tonvikten är på rock, pop och soul. Du får prova på att spela massor med olika slags musik både stilenligt och genom att göra egna versioner av låtar."

"Fryshusets grundskola 6-9 byggs utifrån stor kärlek till barn och ungdomar. Varje elev ska uppfylla kunskapsmålen och känna sig trygg, sedd och bekräftad. Dessutom vill vi att de ska utveckla nyfikenhet, handlingskraft och kommunikationskompetens. Därför arbetar vi med positiv förstärkning, individanpassning, en trygg och flexibel miljö, stort mentorsansvar för lärarna och med att involvera föräldrarna."


Familj | |
#1 - - 2barnspappan:

Låter som en väldigt bra skola tycker jag! =)

Hoppas det är bra med dig och att du får en trevlig helg!



Kram

#2 - - Lejonkvinnan:

Var skolan enligt förväntningarna? :) Tror hon /du att det blir bra?



Kram till dig!!

#3 - - Marie-Louise:

Hon är jättenöjd :) Det känns så bra. Nu kommer hon nog längta bort hela sommarlovet :)

Trevlig helg till er. /Kram

Upp