tandläkare och annat...

Nu börjar det bli mycket tjat om tandläkare här, jag ber om ursäkt för det, men det är vad som rör sig i mitt liv just nu. Var ju tillbaka hos tandläkaren idag för att slipa ner tanden lite, det gick bra men jag blir ju kallsvettig bara jag hör borren. När hon putsat/borrat klart var jag stel som en pinne och svettig som en trasa på ryggen, men det gick bra och det gjorde inte ont. Hon hade förresten haft möte med några kollegor idag angående min rotfyllda tand. Eftersom den är rotfylld redan och det såg lite "konstigt" ut på röntgenbilderna så ville hon inte rota i den, (haha vad rolig jag är). Och jag berättade för henne igår att jag väntar på en tid hos käkspecialisten ute hos Eastman, så hon tyckte jag skulle vänta tills jag blev kallad dit och då kunde dom se bättre med sina specialröntgen apparater vad som kunde göras. Och ute på Eastman så kan jag visst få tandvård för sjukvårdstaxa trodde hon och det skulle jag inte tack nej till, för då skulle ett tandläkarbesök kosta som ett läkarbesök och det blir stora skillnader i pengar det Jag skulle så klart höra av mig om jag fick tandvärk igen och då förhoppningsvis få en tid direkt, men jag ska försöka ringa Eastman imorgon och skynda på det hela. Sen när jag skulle betala så fick jag veta att jag hade någon tandvårdscheck som jag kunde utnyttja om jag vill, så klart gjorde jag det, så jag betalade 65 kr för besöket igår (det idag var gratis hon skulle slipat igår men hann inte), så ja priset var i alla fall överkomligt.
Vardag | |
#1 - - Lejonkvinnan:

Vore ju toppen om du kunde få laga din tand till billigare peng, för en rotfyllning kostar ju skjortan, tycker nästan att det gör mer ont att betala än att laga tänder.



Kramis

#2 - - Heleena:

Det var ju bra, alldeles för dyrt med tandläkarbesök....jag hatar verkligen att gå dit men sist fick jag lustgas så det funkade riktigt bra, fnittrade mest hela tiden hihihi



Kram Kram vännen...

#3 - - Marie-Louise:

Heleena: Hur får man lustgas? Ber man bara om det och får betala extra då eller? Det skulle ju vara jättebra om jag kunde få det, då skulle dom kunna fixa mina tänder utan att jag låg där som en fiolsträng och kallsvettades hela tiden.

Lejonkvinnan: ja om jag får det beviljat så skulle det vara så skönt. Att kunna fixa tänderna till ett bra pris. Jag hoppas i alla fall att det ska gå igenom, vi får se. /Kram på er.

Upp