det var inte det enklaste...

Det var inte det enklaste att få till en biljett till Håkan Hellström. Datorn tappade internet uppkopplingen så vi fick skynda oss att logga in på en annan dator, den datorn hängde sig då vi sökte biljetter men tillslut lyckades jag få 1 sittbiljett genom att ringa ticnet och stå i telefonkö i 20 minuter. Men dottern ville ju så klart ha en ståbiljett så hon blev inte precis överlycklig, men tillslut lyckades vi fixa 1 ståbiljett. Så nu har jag en glad och nöjd dotter och en sittplats över. Eventuellt tar den äldsta dottern sittbiljetten, vi får se hur det blir. Annars får jag väl försöka sälja den, borde ju inte vara några problem eftersom biljetterna tog slut inom 1 timme efter biljettsläppet.

Eftersom biljetterna tog slut så oerhört snabbt så undrar man ju hur många biljetter köper folk? Hur många biljetter cirkulerar sen på nätet till hutlösa priser?

Enligt ticnet´s hemsida får man som mest köpa 15 biljetter, hallå 15 biljetter. Hur ofta går man så många på konsert? Det måste ju bara betyda att folk köper 15 biljetter så att de sen kan sälja dessa med stor vinstmarginal. Eller???


bild lånad från: google

Nöje | |
#1 - - elin:

närå, för jag gillar inte alls håkan, men tycker jag kan få sittbiljetten :D:D:D:D

#2 - - Camilla:

Förmodligen köper folk 15 biljetter för att sedan sälja dom för ett högre pris.

Att han är så populär?

Kul att ni hann få tag i biljetter.

Kram på dig!

#3 - - Ama de casa:

Vad snäll och uppoffrande du är :-)



Själv tycker jag inte att Håkan Hellström kan sjunga, men smaken är ju olika...



sv: Nej, vi har inte klätt om dom nya stolarna, dom kom med vitt tyg. Mycket opraktiskt så vi kommer nog att få klä om dom snart i alla fall :-)

#4 - - erika:

ska börja köa utanför ticnet vid globen nästa gång, lovar <3 puss du är bäst

#5 - - Johanna:

Det är säkert därför, folk köper på sig en massa och säljer för dyra pengar.



Tack jag mår rätt så bra nu och att putta ner sängen själv var för att man skulle röra på sig så mycket som möjligt:-) Personal fanns där gott om, men jag tyckte ändå det var lite kul :-D!



Kram på dig

#6 - - Ylva:

Oj, femton var ganska många. Till vissa konserter får man bara köpa sex stycken. Ha så kul!

#7 - - inger stark:

jag köper gärna sittbiljetten, puss

#8 - - Marie-Louise:

Inger: Mamma vi pratar om det sen :) /Kram

Upp