ganska roligt....

Det är ganska roligt det här med att blogga. När man/jag skriver något lite ytligt om skolan eller livet så får jag ibland ganska många kommentarer men när jag skriver om allvarliga saker så får jag noll kommentarer. Vet man inte riktigt vad man ska skriva under de allvarliga inläggen? Eller är det trist och jobbigt att läsa om allvarliga saker?

Nu har jag inte vart allvarlig så mycket den sista tiden, sista inlägget med allvar handlade om hur jag hade det när jag varannan helg bodde hos min pappa. Är det trist att läsa om sånt? Eller blir det för jobbigt så man inte vet vad man ska kommentera?

Snälla svara gärna, jag är faktiskt nyfiken på varför det är så här. Det är inte bara på min blogg det är så här, jag har sett det hos andra bloggare också.


jag väntar mitt 1:a barn, ca, 17,5 år sedan.
Allmänt | |
#1 - - Mona:

De kanske inte vet vad de ska skriva riktigt då? Har aldrig tänkt på det. Nu har jag varit dålig på att läsa ett tag, för förra veckan var historisk. Hur mycket göra som helst. Nu är det lugnare, som tur är.

Kramen

#2 - - Ann Catrine:

Godmorgon!

Tycker det är just blandningen av mer "jobbiga" ämnen och lite "lättare" saker som gör en blogg intressant, det är ju så livet är.

Tror jag brukar kommentera både och, nästan så att det är lättare när det gäller mer allvarliga ämnen, det är då man lär känna varandra..

Och det är då det känns som kommentaren betyder något..

Har inte lagt märke till någon skillnad i kommentarer hos mig, men kommer nog att börja fundera på det nu.. ;-)

Däremot har det varit ett elände att kommentera över huvud taget ett tag, kommentarer har försvunnit, dubblerats m m..



Ha en skön start på veckan!



Kram

#3 - - Lejonkvinnan:

Ja du, själv är jag usel på att kommentera överlag just nu, och på min blogg har ju kommentarerna gått ner drastiskt så det känns lite som att det inte spelar någon roll om jag skriver om lätta eller svåra saker, folk skriver dåligt ändå. Men så blir det kanske om man själv är dålig på att kommentera?



Personligen så gillar jag att läsa bloggar som blandar allvar med lättsamma saker. För då känns det som om man lär känna personen bättre.



Ha en fin dag!!

Kramar

#4 - - inger stark:

Hallå där kära dotter! jag brukar nog kommentera även de svåra sakerna men jag är ju direkt inblandad så att säga. Den om dina helger hos din pappa har jag inte kommenterat. Kommer väldigt nära men jag minns verkligen hur det var, jobbigt även för mig men naturligtvis på ett annat sätt. Puss på dig

#5 - - Fina Frun:

Jag har inte tänkt på det... Är det så?

#6 - - ejmis:

För mig handlar det nog mer om vad som känns "rätt" att kommentera precis den dagen och ofta också hur mycket tid jag har till "bloggeriet".

#7 - - carina:

Det har jag inte tänkt på. Men man måste ju inte alltid kommentera så mycket.I bland kan man ju bara säga hej :)

Kram

#8 - - Fnulan:

Så är det.. jag har känt detsamma! Jag har väntat mig tusen kommentarer på vissa inlägg men det har varit helt tyst!

#9 - - Kristina:

Jag hade totalt missat ditt inlägg om hur du hade det med boendet när du var liten, hade jag sett det tidigare hade jag kommenterat - speciellt eftersom det rör ett ämne som jag har haft funderingar kring. Jag tycker absolut om att läsa även om jobbiga och lite djupare saker och kommenterar gärna sånt. Jag tror faktiskt att jag i stället kan ha lite svårt för att kommentera det lättsamma av någon anledning.

#10 - - Caroline:

Hej där!

Tack för kommentaren inne hos mig! Alltid roligt med nya läsare och supertrevligt när folk kommenterar! Det ger så mkt mer då. Bloggandet!

Och du, jag instämmer med dig. Vid ytliga eller mer lättsamma inlägg som exvis att köpa en ny dator jag skrev om här om dagen, det gav 9 kommentarer. Men när jag skriver om djup saker så blir det ibland noll eller max två kommentarer. Konstigt!

Är det för att folk är för lata för att läsa lång text? Eller för att de blir obekväma för att det står något som inte är så lättsamt?

Tja. För egen del kommenterar jag när jag har ngt att säga. Och om jag hinner för stunden (läs, har inget gråtande, gnällande barn som söker min uppmärksamhet)

kram till dig

#11 - - Karlaida:

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

Upp